- הוסף לסימניות
נשואיםסליחה שספרתי וסליחה שאני שואלת,
יש לך 12 ילדים גדולים שיושבים ואוכלים?
והכל טוב...
זה באמת נראה רציני
נשואיםסליחה שספרתי וסליחה שאני שואלת,
יש לך 12 ילדים גדולים שיושבים ואוכלים?
חחה בואיאפשר להצטרף לחגיגה?![]()
יש כאן דרישה רחבה לשידור חי!!!חחה בואי
אני יעלה תמונות גם מהיום בעזרת ד'
ממששש....יש כאן דרישה רחבה לשידור חי!!!
בכל שידור חי מאחורי הקלעים הבלגן חוגג.... רק וילון קטן והכל מסודר...ממששש....
לא ישארו צופים בריאים.... את יודעת איזה בלגן כאן?
עוד מישהו?אם מקובל אצלכם, לצפות במשהו הקשור לט"ו בשבט. [יש לי משהו, ניתן לפנות באישי].
כמה נכוןרק ההזדמנות הזו לשבת כולם ביחד בסוג של סתם יום חול בסלון מקושט ושולחן חגיגי היה הרבה יותר מסתם דבר...
תודה! זה עשה את הערב והאוירה!@שושובלה זה ממש פשוט...
כמה ידיעות קלות.
א. זה באמת כמעט יום רגיל, עיינו בספרי הפוסקים...
ב. טיש פירות... קצת פירות יבשים.
ג. שירי ט"ו בשבט ברקע. יש המון, יש גם אשכולות בנושא.
ד. אם מקובל אצלכם, לצפות במשהו הקשור לט"ו בשבט. [יש לי משהו, ניתן לפנות באישי].
ה. מלאכות מהגנים וכו' לתלות בבית.
ו. לעשות משהו יחד, עוגת פירות, מלאכה, ציור, שיפודים...
ז. לדבר הרבה על היום הקדוש...
אפשר תמונה?עשיתי עם הילדים סופלה.
תקענו קיסם אליו אננס מיובש עם ג'לי אדום בתוכו ועלי כותרת לפרח ע"י חיתוך כמעט עד הסוף של משמש מיובש .
שלחנו לסבא ולסבתא תמונה של הפרות המתוקים שלהם עם התוצרים, עם ברכת אילן אילן + השיר
יצא מתוק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים