רציתי לעורר-שוכרים דירות לחופש?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי נפל משהו מאחורי המיטה והזזתי להרים ונדהמתי מעוצמת האוצרות...[/QUOTE]

אולי שם זה הכספת שלהם?:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריבק;1061055:
לכן עדיף להחליף דירה.
אנחנו עושים זאת כבר שלוש שנים ומאוד מרוצים!
כל צד דואג להשאיר נקי ומצוחצח. מנסיון.
לא בטוח שעדיף להחליף!
חברה שלי החליפה דירה ואמרה מראש שזה הכי טוב כי ככה יש מחויבות הדדית.
בתכל'ס היא הגיעה לדירה ישנה ומזעזעת ולא נהנתה לרגע, בגלל הדירה והיא השאירה דירה מקסימה ומשופצת.

• הוסף לסימניות
איך בא לי לעשות קומיקס מכל הסיפורים שלכם....(-:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;1061968:
איך בא לי לעשות קומיקס מכל הסיפורים שלכם....(-:
בכבוד...
מסכים להשאיל לך כמה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1061193:
אני לא מכיר ב"ה אנשים מהסוג הזה, ואני ממש מצטער לשמוע שיש אנשים במצב הזה.
כל עבודה מכבדת את בעליה אבל חשבתי שאת חלקת האלוקים הקטנה שלו, כל אחד שומר רק לקרובים אליו, כנראה שאני טועה.

בילדותי כאשר עוני היה דבר מובן מאליו כבר סיפרתי את זה בעבר, אף אחד לא הלך לצימר או למלון מקסימום "לבית הבראה" כמובן שהתשלום היה לפי צבע הפנקס קופ"ח של אבא...
ולאבי היה כחול ולא אדום, מה עשו קנו מצרכים בסיסיים סיפרו לכולם שבשבוע הבא גם אנחנו "בבית הבראה" נכנסו הביתה סגרו את הדלתות ואת החלונות לא כיבסו (ביד כמובן) ולא תלו על החבל שלא יראו השכנים שאנחנו לא "בבית ההבראה" וספרנו את הימים שיגמר כבר הסיוט/הנופש...כשהיה חם לא פתחו מזגן או מאוורר (אנחנו מתים מחום) פשוט כי לא היה אלה הרטיבו מגבת והניחו על הראש...
לא הבנתי את הקטע הזה "כמובן שהתשלום היה לפי צבע הפנקס קופ"ח של אבא...ולאבי היה כחול"????

נכתב ע"י מילה בסלע;1061970:
קומיקס??

סרט!!!

אם סרט, רק היצ'קוק מתאים כאן...

• הוסף לסימניות
הנה לכם.

קבצים מצורפים

• דירה להחליף.jpg
    1.3 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
...........

• הוסף לסימניות
אצלנו בשכונה לפני תשעה באב היה הנושא: "נו, יש לך שוכרים? התקשרו אליך? מאיפה? מהתיווכים?"
ואחרי שבוע: " נו, איך היה? איך השאירו?".
בקיצור עם כל מי שדברת זה היה הנושא. איזה סיפורים....
היום רב האנשים רוצים דירה כמה שיותר קטנה, לדחוף שם כמה שיותר אנשים, במחיר הכי זול כמובן, ועוד שיהיה נוף? ולא אכפת להם להצטופף.
ויש כאלה שרוצים דירה מרווחת עם נוף, אבל לא מוכנים לשלם.
רוצה הכל? אז תשלם!!!!
בקיצור, סיפורי שוכרים.
היתה מישהיא שרצתה לאכלס בדירתי 10 נפשות. דירת 3 חד' (לא גדולים). שרותים אחד.
תגידו לי? הם רוצים לדרוך אחד על השני. ועוד בקשתי 400 ש"ח ללילה- אז שאני עוד יעשה לה הנחה.... בשביל כזה מחיר- לא שווה לי להשכיר דירה בשביל כ"כ הרבה אנשים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו נועה;1061977:
לא הבנתי את הקטע הזה "כמובן שהתשלום היה לפי צבע הפנקס קופ"ח של אבא...ולאבי היה כחול"????

עזבי, זה סיפור כואב וארוך ששיך לשנות החמישים השישים והשבעים.
לא נראה לי שאת החברים הצעירם של פרוג זה ממש מעניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

בשעה טובה קנינו דירה (לא חדשה)
בתחילת השבוע המוכרים עברו לדירה שלהם סוף סוף.
היום בעלי הלך לראות את הדירה ולקחת את המפתחות מהשכנים ונחרד!!
תריסים שבורים, דלתות לא מחוברות, סירחון נורא ואיום, ארונות מטבח חצי שבורים
כשבאנו לראות את הדירה ידענו שהיא קצת ישנה, אבל היא לא היתה כך!!!
אנחנו הולכים להשכיר אותה משבוע הבא וזה אומר עבודה סיזיפית כי אנחנו לא נתנהג כחמורים להביא ככה לשוכרים!
מה שהכי תיסכל אות זו העובדה שמדובר באנשים נורמליים כביכול,
משפחת אברך מכובדת, הכי קלאסית בעולם!
נראה לכם הגיוני שמלפני שבועיים - שאז השוכרים שלנו באו לראות את הדירה, ועד עכשו - הם היו עסוקים בלשבור את הדירה?
לנו נראה שהיה כאן ניסיון קצת "לנקום" אחרי מסכת ארוכה שכבר עברנו איתו.
(לדוגמא ארון חדר שינה הם רצו למכור לנו במחיר יקר נורא ולא רצינו, ובעלי אומר לי - אין ארון בחדר אבל הברגים על הרצפה - מה שאומר שהארון בפח...)
מדגישה שוב - אברך מכובד ממש!
וגם אנחנו משפחה אברכית לגמרי, ממש כמוהם ועדיין בשוקקקק
עוד שמחנו שמצאנו מוכרים טובים שאפשר לסמוך עליהם...
אולי אנחנו קצת תמימים, אבל עדיין! בחיים לא הייתי משאירה ככה דירה אחרי!
לפני כ-3 שנים שכרנו דירה
חתמנו חוזה לשנה, השכירות עלתה 6000 ש"ח, המשכיר, הוא מתווך, השותף שלו "תיווך" לנו את דירתו ושילמנו לו תיווך
לא ידענו שהם שותפים
בדיעבד, התברר לי פה בפורום, שזה לא חוקי...

עברה השנה וביקשנו מהמשכיר חוזה חדש, הוא התחמק בתירוצים שהוא מוכר את הדירה ושברגע שימכור הוא רוצה להוציא אותנו, בינתיים היתה לנו עליה לרגל, בסוף הדירה לא נמכרה
אחרי שנתיים + (שנה+ ללא חוזה) המשכיר פגש את בעלי ברחוב, ערב ט' באב ודרש ממנו לפנות את הדירה תוך שבוע
בעלי אמר לו שאין לנו לאן ולכן אנחנו נתחיל לחפש דירה ונעבור אחרי החגים
מצאנו דירה, קנינו אותה התברר שהיא תתפנה בר"ח אדר (בדיעבד התברר שהעו"ד שיקר כרגע הדירה עוד לא ברשותנו וזקוקה עוד לשיפוץ...)
הודענו למשכיר, הוא דרש שנחפש דירה
לא מצאנו דירה שתתאים לגודל המשפחה שלנו בל"ע ולא מצאנו מישהו שיסכים להשכיר לתקופה כ"כ קצרה
לכן, לצערנו-אנחנו עדיין בדירה השכורה
למה לצערנו? כי כל יום הוא כמו גיהנום
בשבוע שעבר המשכיר ישב איתנו לפגישה והביא את הילדה שלו (כדי שלא נוכל לדבר איתו חזק) ודרש העלאה רטרואקטיבית מאלול בשכירות, הוא דורש העלאה של 1000 ש"ח (מחיר מאוד מאוד גבוה באזור שלנו! מאוד! הסכים להתפשר על 500 וגם זה בטענות שהוא ציס"ע ושמגיע לו עוד)
הוא גם ציין (הוא לא מאיים, מה פתאום?) שבחוזה שכבר לא רלוונטי אנחנו חייבים על כל יום של פיגור קנס של 500 ש"ח
מצד אחד-אנחנו לא מעוגנים בחוזה, מצד שני הוא דורש מאיתנו לעמוד בתנאי החוזה
כרגע הוא דרש מאיתנו להישאר עד ר"ח אייר כי "ניסן זה חודש מת" הוא לא מתכוון להשכיר את הדירה אלא לגור בה אנחנו נשלם חודש נוסף שכירות+משכנתא רק כי הוא דורש
נתון נוסף, הזוג פרוד, הדירה של האישה, היא אמרה שנישאר בשכירות הרגילה ושהוא יעזוב אותנו לנפשינו
נתון נוסף, הוא דורש מאיתנו להכניס חדר שינה אלינו לשכירות, למרות שהוא ראה שאין מקום, הוא דורש מהרהיטים שלנו "להתגמש"

רוצה לדעת מה חוקי, מה לא, מה מותר לנו לדרוש, מה מותר לו לדרוש, מה אסור לו
תודה על כל מענה
לפני החגים צצה אצלינו נזילה רצינית בתקרת המטבח, הצינור של השכנים מעלינו התפוצץ. הדירה הייתה שייכת לקשישה (לא משלנו) שנפטרה שלשה שבועות קודם לכן. בני המשפחה שהו בדירה בשבעה ובשבתות שאחריה ואז התפוצץ הצינור (אולי בגלל כמות האנשים?).

פנינו לילדים והם אכן תיקנו את הצינור בעיכוב של יומיים, במהלך היומיים הוצפה התקרה במים וארונות מטבח חדשים נהרסו. המים חלחלו עד הקומה שתחתינו וגם שם יצרו נזק.

לדברי הילדים יש ביטוח על הדירה, הם דיברו עם הביטוח ושם אמרו להם שקודם כל יתקנו מאחר וזה היה ערב ראש השנה והביטוח לא יכול לשלוח באותו היום אינסטלטור ואחרי החג הם יגיעו להעריך נזק. הם אפילו קבעו תאריך אחרי שמחת תורה.

כעת הם אומרים לי שהביטוח אומר שמאחר והאמא נפטרה צריך תעודת פטירה והם לא יודעים מה יהיה אחר כך ומציעים לי להסתדר מולם.

השאלה היא האם יש סיכון שהביטוח לא ישלם כי האמא נפטרה? יש קשר בין ביטוח דירה לבעלות על הדירה? בנוסף, מה אורך הפרוצדורה? צריך גם צו ירושה? מדובר על שנה? חצי שנה? יש דרך לזרז דרך סוכן הביטוח?

הייתם מציעים לי להסתדר מולם על סכום נמוך (מהם אני לא יכול לדרוש לפרק את הארונות בצד הזה ולבדוק המ קורה מאחור, מקסימום להחליף את הדלתות שנהרסו ולצבוע את התקרה) או לחכות לביטוח?
  • תודה
Reactions: עלקא1 //
13 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה