- הוסף לסימניות
לא בטוח שעדיף להחליף!נכתב ע"י ריבק;1061055:לכן עדיף להחליף דירה.
אנחנו עושים זאת כבר שלוש שנים ומאוד מרוצים!
כל צד דואג להשאיר נקי ומצוחצח. מנסיון.
בכבוד...נכתב ע"י RacheliArt;1061968:איך בא לי לעשות קומיקס מכל הסיפורים שלכם....(-:
לא הבנתי את הקטע הזה "כמובן שהתשלום היה לפי צבע הפנקס קופ"ח של אבא...ולאבי היה כחול"????נכתב ע"י דאלארס;1061193:אני לא מכיר ב"ה אנשים מהסוג הזה, ואני ממש מצטער לשמוע שיש אנשים במצב הזה.
כל עבודה מכבדת את בעליה אבל חשבתי שאת חלקת האלוקים הקטנה שלו, כל אחד שומר רק לקרובים אליו, כנראה שאני טועה.
בילדותי כאשר עוני היה דבר מובן מאליו כבר סיפרתי את זה בעבר, אף אחד לא הלך לצימר או למלון מקסימום "לבית הבראה" כמובן שהתשלום היה לפי צבע הפנקס קופ"ח של אבא...
ולאבי היה כחול ולא אדום, מה עשו קנו מצרכים בסיסיים סיפרו לכולם שבשבוע הבא גם אנחנו "בבית הבראה" נכנסו הביתה סגרו את הדלתות ואת החלונות לא כיבסו (ביד כמובן) ולא תלו על החבל שלא יראו השכנים שאנחנו לא "בבית ההבראה" וספרנו את הימים שיגמר כבר הסיוט/הנופש...כשהיה חם לא פתחו מזגן או מאוורר (אנחנו מתים מחום) פשוט כי לא היה אלה הרטיבו מגבת והניחו על הראש...
נכתב ע"י מילה בסלע;1061970:קומיקס??
סרט!!!
איזה יופי!נכתב ע"י RacheliArt;1061980:הנה לכם.
נכתב ע"י סטודיו נועה;1061977:לא הבנתי את הקטע הזה "כמובן שהתשלום היה לפי צבע הפנקס קופ"ח של אבא...ולאבי היה כחול"????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: רוחי ב, יאיר צ, אפרסק עסיסי ועוד 28 משתמשים31 //