רק אני לא...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כולן כאן משתפות ומעלות תמונות של עוגות, צילומים, אפיה , בישולים, ציורים, יצירות אומנות ועוד...... ורק אני לא יכולה לעלות תמונות של איפורים... :rolleyes::(
כאחת שלשמחתי הרבה לא מחוברת לרשתות החברתיות השונות יוצא שאין לי אף פלטפורמה לשיתוף...
אז הנהלת פרוג, אולי יש אפשרות לפתוח פורום פתוח רק לנשים או משהו כזה...:confused:;) אני מאמינה שיהיו תופרות, מתסרקות וכד' שגם יהנו מזה...

תחשבו על זה ..טוב? :):):D

ואם למישהו יש רעיון אחר בשבילי אשמח לשמוע...

• הוסף לסימניות
תכסי את הפנים.........

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שאין על זה שליטה. מי אמר שניק בשם שושנית למשל [מקווה שאין ניקית כזו] היא לא גבר?????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;2452694:
תכסי את הפנים.........
או לעלות תמונות רק של גברים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;2452697:
הבעיה היא שאין על זה שליטה. מי אמר שניק בשם שושנית למשל [מקווה שאין ניקית כזו] היא לא גבר?????
ההרשמות לפורום תהיה רק לנשים גבר שיבחר להרשם גם אם זה בשם של ניק בת זה כבר בעיה שלו... לא?

• הוסף לסימניות
כבר העלו את הרעיון הזה לא מזמן והמנהלים ענו שאין אפשרות
את יכולה ליצור לך רשימת תפוצה של נשים במייל, ולשלוח להם כל פעם דוגמאות, בתור 'שיתוף' של מה שאת עושה... (פרסומת בלשון עדינה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהבהלה;2452701:
ההרשמות לפורום תהיה רק לנשים גבר שיבחר להרשם גם אם זה בשם של ניק בת זה כבר בעיה שלו... לא?

זו בעיה שלו. זה נכון

אבל יש ענין של "לפני עיור לא תתן מכשול"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;2452796:
זו בעיה שלו. זה נכון

אבל יש ענין של "לפני עיור לא תתן מכשול"

המשל לא מתאים לנמשל.. גבר שנרשם לפורום לנשים בלבד א"א להגיד שהוא עיור...
זה לא שהיה אשכול שמיועד לנשים ובטעות הוא נכנס...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חפציבה;2452788:
כבר העלו את הרעיון הזה לא מזמן והמנהלים ענו שאין אפשרות
את יכולה ליצור לך רשימת תפוצה של נשים במייל, ולשלוח להם כל פעם דוגמאות, בתור 'שיתוף' של מה שאת עושה... (פרסומת בלשון עדינה...)

רעיון..

• הוסף לסימניות
יש את אתר לב אם, לנשים בלבד. שמור ומקצועי

• הוסף לסימניות
תעלי תמונות של ילדות שתאפרי אותן.
את יכולה ילדות קטנות מגיל 12, וכך תוכלי להעלות בכיף.

סתם כך, גם כדאי שתתחילי לעשות לך קטלוג שיהיה לך בתוך הבית.
אני אומרת את זה לכל הלקוחות שלי שהן פאניות, מאפרות ומתסרקות.
כל לקוחה מקבלת תמונה תוך הבטחה שהתמונה נשארת אצלך, ואם תצטרכי, תשאלי אותה בפירוש אם את יכולה להראות.
ככה את מתחילה להראות לחברות קרובות, והן מתפעמות ומעדכנות הלאה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אולי כמו שמעצבים תסרוקות לדוגמא על בובות יש גם משהו כזה לאיפור?
תאפרי בובה בסגנון מסוים ותכתבי מה עשית ולמה ולאיזה אירוע מתאים...זה גם מרשים ומשדר מקצועיות אפילו שאין בתמונה אישה אמיתית.

• הוסף לסימניות
מבינה אותך מאד!

הבת שלי מסרקת בנות ונערות לשמחות.וגם א"א להראות תמונות. במיוחד שהן לא מעוניינות גם להחשף...

אולי תנסי להוציא קטלוג סימלי ותחלקי אותו למי שמעוניינת בדואר או במייל? תוכלי לתת ואתו גם לפאניות או להשכרת שמלות כלה.שיראו אותו ויפרסמו אותך.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;2453579:
תעלי תמונות של ילדות שתאפרי אותן.
את יכולה ילדות קטנות מגיל 12, וכך תוכלי להעלות בכיף.

סתם כך, גם כדאי שתתחילי לעשות לך קטלוג שיהיה לך בתוך הבית.
אני אומרת את זה לכל הלקוחות שלי שהן פאניות, מאפרות ומתסרקות.
כל לקוחה מקבלת תמונה תוך הבטחה שהתמונה נשארת אצלך, ואם תצטרכי, תשאלי אותה בפירוש אם את יכולה להראות.
ככה את מתחילה להראות לחברות קרובות, והן מתפעמות ומעדכנות הלאה.

בהצלחה!

בטח שיש לי קטלוג בבית...

לעלות תמונות של גיל 12 זה רעיון , אבל לא כזה עוזר לי כי בגיל זה האיפור הוא ממש בקטנה ולא משקף את המקצועיות שלי ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברכהלה;2453599:
אולי כמו שמעצבים תסרוקות לדוגמא על בובות יש גם משהו כזה לאיפור?
תאפרי בובה בסגנון מסוים ותכתבי מה עשית ולמה ולאיזה אירוע מתאים...זה גם מרשים ומשדר מקצועיות אפילו שאין בתמונה אישה אמיתית.

גם אם יש כזה דבר אם זה לא יראה אמיתי - זה לא שווה.. ואם זה כן יראה אמיתי לא יסכימו לעלות כאן ...

• הוסף לסימניות
אם כבר את רוצה לחלק למייל,
כדאי לך לחלק לרשימת תפוצה כל שבוע טיפ לאיפור או משהו בסגנון, ככה יהיה לאנשים עניין לפתוח את המייל בכלל..

• הוסף לסימניות
אם אני יפתח רשימת תפוצה ואשלח הדרכות איפור וטיפים , יענין אתכן ?

אם כן צלצלו כאן !

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י super tiger;2453643:
אם כבר את רוצה לחלק למייל,
כדאי לך לחלק לרשימת תפוצה כל שבוע טיפ לאיפור או משהו בסגנון, ככה יהיה לאנשים עניין לפתוח את המייל בכלל..
גם לי זה נשמע רעיון מעולה....
טיפים לאיפור זה דבר שנשים תמיד שמחות לשמוע....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהבהלה;2452799:
המשל לא מתאים לנמשל.. גבר שנרשם לפורום לנשים בלבד א"א להגיד שהוא עיור...
זה לא שהיה אשכול שמיועד לנשים ובטעות הוא נכנס...
נכון!
אבל אסור להכניס אדם לניסיון,
במיוחד לא בפורום כמו שלנו שעושה את כל ההשתדלות בעניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה