- הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד|אסתי;2453703:נכון!
אבל אסור להכניס אדם לניסיון,
במיוחד לא בפורום כמו שלנו שעושה את כל ההשתדלות בעניין.
ולכן המנשל מתאים לנמשל.
אדם כזה הוא כמו עיוור שלא תשימי מולו משהו שאת יודעת שהוא יכול למעוד בו.
נכתב ע"י דוד|אסתי;2453703:נכון!
אבל אסור להכניס אדם לניסיון,
במיוחד לא בפורום כמו שלנו שעושה את כל ההשתדלות בעניין.
נכתב ע"י זהבהלה;2453652:אם אני יפתח רשימת תפוצה ואשלח הדרכות איפור וטיפים , יענין אתכן ?
אם כן צלצלו כאן !
תודה
נכתב ע"י לללי;2453553:יש את אתר לב אם, לנשים בלבד. שמור ומקצועי
נכתב ע"י דירה מושלמת;2453608:מבינה אותך מאד!
הבת שלי מסרקת בנות ונערות לשמחות.וגם א"א להראות תמונות. במיוחד שהן לא מעוניינות גם להחשף...
אולי תנסי להוציא קטלוג סימלי ותחלקי אותו למי שמעוניינת בדואר או במייל? תוכלי לתת ואתו גם לפאניות או להשכרת שמלות כלה.שיראו אותו ויפרסמו אותך.
בהצלחה!
נכתב ע"י מוריהלי;2454203:קצת גלשתי מהנושא אבל...
למה באתרוג כשאני כותבת לב אם הוא מוציא לי כתבות בלי קשר?!
נכתב ע"י טוליפ;2454316:1. יש לי חברה מאפרת ששולחת קטלוג במייל לרשימת תפוצה. ומידי פעם עדכון/טיפ/תמונות חדשות
2. את יכולה לעשות קטלוג מושקע ולשים במקומות של נשים כמו פאניות, חנויות של קוסמטיקה, חנויות של כיסויי ראש, אולי אפילו תמורת אחוזים לחנות עבור לקוחה שמגיעה דרכם.
נכתב ע"י טוליפ;2454316:1. יש לי חברה מאפרת ששולחת קטלוג במייל לרשימת תפוצה. ומידי פעם עדכון/טיפ/תמונות חדשות
נכתב ע"י free;2456352:מענין אם זו הלקוחה שלי
הפקנו עכשיו קטלוג איפור מושקע מאאאד, ועוד לפני ההדפסה היא הפיצה אותו במייל לרשימת התפוצה שלה, נשים מתלהבות ומעבירות הלאה וזה עובד ב"ה יופי!
נכתב ע"י דאבל-קליק;2458278:לי יש כמה נושאים שאשמח לקבל עליהם טיפים:
ויש עוד הרבה אם תרצי אכתוב לך
- המלצות על חברות ומוצרים שווים ואיכותים ועמידים? כל פעם להתמקד במוצר אחר מייקאפ מסקרה וכו...
- איך לעשות איפור יום קליל שלא יראה כבד מדי, אבל שיהיה מחמיא?
- איפה מורחים את הסומק בדיוק???
עפ מבנה פנים, לתת כמה דוגמאות לכך פנים רחבות צרות וכד, זה משהו שתמיד מסתבכים בו
- עשי ואל תעשי באיפור
טעויות נפוצות.. יכול להיות משעשע לקראת פורים
אגב, אני מאוד רוצה להכנס לרשימת תפוצה שלך אבל חוששת שהמייל שלי יסתובב אי שם ואז אקבל מלא ספאם.... אני די מתלבטת, מה את אומרת אפשר לסמוך על זה שהמייל שלי יהיה חסוי רק אצלך ברשימה ולא יעבור הלאה?(ובודאי לא גלוי לכל רשימת התפוצה!?.)
נכתב ע"י דיצה;2452694:תכסי את הפנים.........
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //