שיתוף מקודם שאלה חשובה, ויש גם הגרלה שווה.

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
2 הגרלות שוות במיוחד.
הגרלה על משחק 'מדברים מתחברים' בשווי 250 ש"ח.
והגרלה ערכת ספרים למבוגרים וילדים. [אנשים על הרצף הנורמלי, אנשים מרגישים מידי, וסדרת גם אני יכול: לתקשר כמו גדול, להתגבר כמו גדול, ולהתווסת כמו גדול] תצטרכו לאסוף מבית שמש.
אחרי שדיברנו על המתנות,
ניגש לשאלה שלי..
image (1).png

הסתכלו על הצילום מסך שצירפתי.
האם נחשפתם אליו?
האם הבנתם מה משמעות הכנס?
האם הנושא הזה מעניין אתכם?
כל מי שעונה נכנס להגרלה.
התשובות שלכם חשובות לי מאד.

• הוסף לסימניות
נחשפתי. הבנתי שהכנס ייתן להורים כלים איך לשבור את המעגל שהבן אינו מבין ואינו מתקן את טעויותיו.
הנושא אינו מעניין אותי.

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי

• הוסף לסימניות
נתקלתי,
הבנתי שזה כנס שיתן כלין להורים איך לעמוד מול ילדים בעניין טעויות,
הנושא פחות מדבר אלי...

• הוסף לסימניות
נתקלתי בפרסום
הבנתי בכללי שמדובר בכנס לילדים עם בעיות תקשורת
לא כ"כ הבנתי לעומק מה יוצאים ממנו

• הוסף לסימניות
טעויות בלימוד או בהתנהגות??

• הוסף לסימניות
אחרי שראיתי את ההודעה שלך
נחשפתי למודעה.

• הוסף לסימניות
אני בעיצוב הישן, ראיתי את הבאנר בצד
מאוד מעניין אותי אבל בית שמש לא רלוונטי בשבילי, חבל

1733224735862.png

• הוסף לסימניות
לא זכור לי ששמתי לב, נראה שמדובר על עניני תקשורת עם ילדים ואולי תקשורת בכלל.

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי
אני מבין שהכנס ילמד את ההורים איך צריכים להתנהל מול ילדים עם בעיות תקשורת - לאו דוקא בעיות קשות
בהחלט מעניין, אבל לא בבית שמש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה