שיתוף מקודם שאלה חשובה, ויש גם הגרלה שווה.

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ראיתי
הבנתי מייד כי יש לי גם ילדים שהיו כאלו:)
לא נרשמתי כי כבר קצת למדתי בנושא
וגם כי אני לא פנויה עכשיו לזה
בהצלחה רבה
נושא חשוב למי שצריך את זה

• הוסף לסימניות
אחרי שראיתי את השרשור קלטתי שבעצם כן ראיתי את הפרסום. אז נכנסתי עכשיו.
אחרי שנכנסתי,
אני מבינה את משמעות הכנס,
וזה מעניין אותי.

• הוסף לסימניות
אחרי שראיתי את השרשור קלטתי שבעצם כן ראיתי את הפרסום. אז נכנסתי עכשיו.
אחרי שנכנסתי,
אני מבינה את משמעות הכנס,
וזה מעניין אותי.
אשמח לתת לך כרטיס 🎁.
אשלח לך בפרטי.

• הוסף לסימניות
טעויות בלימוד או בהתנהגות??
שאלה מעולה.
כשיש קושי תקשורתי יש הקושי התנהגותי.
כשיש קושי התנהגותי, אנחנו מצפים שאחרי הסבר, לימוד, חינוך, או גערה הילד\המבוגר יתחנך.
וההורה /מחנך לא מבין למה זה קורה.
אז למה זה קורה?
ואיך אפשר לעזור לילדים או מבוגרים לתקשר יותר טוב, להבין סיטואציות ולא לחזור על אותן טעויות שוב ושוב
ארחיב בכנס.
אם תרצו באתר יש גם חומר.
ופרק מהקורס הדיגיטלי.

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי בפרסומת.
נראה כמו הדרכה להורים איך להסביר ולהקנות ידע לילדים.
לא מעניין אותי הנושא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה