שיתוף מקודם שאלה חשובה, ויש גם הגרלה שווה.

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
זה יותר לאימהות אז להגיע פחות
הקורס הדיגטלי אם היה לי עוד זמן ביום זה היה בהחלט גורם משפיע
הוא בנוי משיעורים קצרצרים. של 3-4 דק' וערוך בסגנון של אנימציות.
החומר עצמו מרתק, בדיוק בשביל זה, שלא יקח זמן, ושלא ירגישו שזה לוקח זמן.
ואם הנושא יכו לעניין אתכם אני ממש ממליצה שתכנסו לראות את שיעור לדוגמא באתר ובדף נחיתה.

• הוסף לסימניות
לי זה נראה הדרכה להורים איך לחנך על טעיות ולראות שזה עובד בלי לחזור שוב ושוב

• הוסף לסימניות
אני בתצוגה הישנה
ורואה את זה מדי פעם
אבל לא הבנתי במה מדובר מייד
אז דילגתי הלאה

• הוסף לסימניות
לא נחשפתי.
הסתכלתי עכשיו, נראה כמו כנס הסבר בנושא עבודה על קשיים ספציפיים מול ילדים.
כללית נושא מעניין, פחות רלוונטי לי.
כן הייתי ממליצה לתת יותר פרטים במודעה כי מרגישה לי לא מספיק ברורה.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
לא ראיתי לפני , התפרסם בפרוג ? (לא נכנסת כ"כ הרבה לפרוג )
נשמע מעניין מאוד , אבל אני אמא למשפחה גדולה ואין לי שעות פנאי לסדנאות וקורסים :(

• הוסף לסימניות
האם נחשפתם אליו? לא
האם הבנתם מה משמעות הכנס? כן
האם הנושא הזה מעניין אתכם? לא

• הוסף לסימניות
האם נחשפתם אליו? ראיתי את הכותרת
האם הבנתם מה משמעות הכנס? לא ניסיתי
האם הנושא הזה מעניין אתכם? כיוון שזה לא רלוונטי לגיל הילדים שלי
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ראיתי אבל לא רלוונטי לי ולכן לא התעמקתי
האמת שבעיני זה לא היה ברור לגמרי... (אני רואה את הבאנר בצד- ובעוד שבו נראה לי שזה מיועד לשיפור התקשורת שלי עם אנשים בכלל ולא קשור לילדים- הבאנר שהעלית נראה לי בכלל קורס לפתור בעיות לימודיות של ילדים)
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
לא שמתי לב בכלל ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה