שאלה למומחים פה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכון אבל זה להיות עם יד על הדופק...
אם זה יעלה?
אז יעלה (לא מאוד סביר), וגם אז לא בטוח שיהי' לך אופציות אחרות, אין סבירות גבוהה לכך שזה יהי' עוד שנה וחצי יקר מהפריים, וגם אם זה יהי' כך מירב הסיכויים שתמיד תוכל לקבל פריים כזה גם במחזור פנימי ללא שמאי וכו'.

• הוסף לסימניות
תודה רבה אשמח לשמוע עוד דעות...
אם משהו יכול לתייג את המומחים פה אשמח!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני מצטרף
ברור שמשתלם בבנק האחר
(הייתי אפילו מבקש מהם לרדת קצת..)
רק תהייה מוכן לעלויות
שמאי, עו"ד, פתיחת תיק וכו'
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מצטרף לדעת גדולים וחכמים.

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה: אני רוצה לקחת משכנתא ואני רוצה למחזר את מסלול הקבוע של המשכנתא בעוד ארבע שנים איזה תמהיל עדיף (לחסוך עמלות היוון)
שליש קבועה צמודה ועוד שני שליש משתנה לא צמודה
או שליש קבועה לא צמודה ועוד שני שליש משתנה לא צמודה

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה: אני רוצה לקחת משכנתא ואני רוצה למחזר את מסלול הקבוע של המשכנתא בעוד ארבע שנים איזה תמהיל עדיף (לחסוך עמלות היוון)
שליש קבועה צמודה ועוד שני שליש משתנה לא צמודה
או שליש קבועה לא צמודה ועוד שני שליש משתנה לא צמודה
קשה לענות על זה..
לכל מסלול יש את המעלות והחסרונות שלו.
אם מעניין אותך רק עניין היוון - אז ככל הנראה בקבועה צמודה יהיה פחות משמעותית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה