שאלה לנשים... שקיות אחסון

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת היכן משיגים בבני ברק שקיות אחסון סטריליות לחלב אם?
ראיתי פרסום על זה באם וילד, אבל המיקום הוא ירושלים.
אשמח למי שתוכל לעזור.

• הוסף לסימניות
נראה לי שמוכרים את זה בכל חנות למוצרי תינוקות.

• הוסף לסימניות
מה כל כך נורא בכוסות ח"פ קטנות בעלות מכסה תואם?

• הוסף לסימניות
לא סטרילי.

• הוסף לסימניות
אני קניתי שקיות כאלה בשילב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;424150:
מישהי יודעת היכן משיגים בבני ברק שקיות אחסון סטריליות לחלב אם?
ראיתי פרסום על זה באם וילד, אבל המיקום הוא ירושלים.
אשמח למי שתוכל לעזור.

מנסיון של 3 יונקים :)
שקיות סנדויץ' הן לא "סטריליות" אבל יד אדם לא נגעה בהן
סה"כ העולם שלנו לא כזה סטרילי, ואלא אם כן מדובר בתינוק שסובל ל"ע ממחלה זיהומית ורגישות יתר כלשהי - הוא יעבור את זה בשלום (בדיוק כמו שלא קורה לו כלום כשהוא אוכל באין רואה לכלוכים מהרצפה או אדמה מהגינה, טועם טיח מהקיר ואת המפיות של שבת)

אני עושה ככה:
על פיית הבקבוק אני מלבישה שקית סנדוויץ'
(משתדלת לא לגעת בחלק הפנימי שלה, ובכל אופן שהידיים יהיו נקיות)
הופכת את הבקבוק, שהחלב יכנס לשקית,
קושרת, מניחה בתוך כוס ח"פ, והופ - לפריזר
את החלב הישן יותר - מניחה במדף מקדימה, ואת החדש לחלק האחורי,
כך שכשמוציאים משתמשים קודם בישן.

מקווה שעזרתי :)

• הוסף לסימניות
ת'אמת? גם אני השתמשתי בשקיות אוכל רגילות לחלוטין.

• הוסף לסימניות
אבל ההבדל בשקיות הקפאה לחלב אם לבין שקיות הקפאה רגילות הוא לא רק בסטריליות, אלא גם בעובי. השקיות המיועדות להקפאת חלב אם הן עבות יותר, לא מתאפשרת כמעט כניסת אויר( מה שמונע בהמשך גזים). ככה בכל אופן לגבי שקיות ההקפאה של מדלה.

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים קניתי כאלו ב"בייבילנד", ברח' רבי עקיבא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvory;424652:
אבל ההבדל בשקיות הקפאה לחלב אם לבין שקיות הקפאה רגילות הוא לא רק בסטריליות, אלא גם בעובי. השקיות המיועדות להקפאת חלב אם הן עבות יותר, לא מתאפשרת כמעט כניסת אויר( מה שמונע בהמשך גזים). ככה בכל אופן לגבי שקיות ההקפאה של מדלה.

סליחה אם אני דוחפת את האף יותר מדי :)

כניסת אויר מונעים ע"י שפשוט מוציאים את האויר מהשקית לפני שקושרים
אין שום קשר לגזים של התינוק, אולי רק את משקשקת מאוד חזק את הבקבוק לפני שאת נותנת לו לאכול
גזים נגרמים לעתים מדברים שאוכלת האמא, לעתים מהסתגלות מערכת העיכול של התינוק לעולם, ולעתים משילוב של שניהם.
תינוק יונק שבולע אויר תו"כ הנקה זה סימן לבעית תפיסה
אפשר לפתוח פורום אמהות לא?

אני משערת שהעובי של השקיות אכן מאפשר שימור לזמן ארוך יותר
אבל מנסיון - גם אחרי כמה חודשים בהקפאה - חלב אם לא מתקלקל, וגם אם הוא לא הכי טרי זה עדיין עדיף ממטרנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;424663:
אפשר לפתוח פורום אמהות לא?

.

תומכת......
תודה, השתמשתי בשקיות רגילות עקב המחיר המופקע (לטעמי) של השקיות האלו - 75 ש"ח ל-20 שקיות, קצת מוגזם, לא?
אמנם זה הרגיש לי די דק, אבל נסתדר...
אולי אשים ב-2 שקיות,
בכל אופן דבורי - לא נראה לי זה קשור אחד לשני,
הבעיה שמצטבר אוויר זה שנוצר שם קרח, ואז מתווספים מים שלא צריך אותם.

• הוסף לסימניות
עיצה פרקטית:
אני הייתי מקפיאה בכוסיות ח"פ קטנות של קידוש, כל כוסית מכילה כ-60 מ"ל.
(שמה בפריזר ואחרי שקופא מכניסה לשקית אוכל וקושרת)
הנוחות היא שרוחב הכוסית מתאים בדיוק לפתח של בקבוק אוונט.
היתרון הוא שבעת הצורך מוצאים מהמקפיא כוסית או שתיים וכשזה עדיין קפוא אפשר להעביר לבקבוק ולסגור אותו.
והחלב מפשיר בבקבוק ללא חשש שישפך תוך כדי הפשרה כשעומד על השיש וכו'.

• הוסף לסימניות
רעיון טוב.

מעניין לעניין ולא כ"כ באותו ענין, מה עושים עם תפרחת טיטולים שלא עוברת כמה כמה ימים למרות שאני רוחצת אותה כל יום ומנגבת היטב, ואחרי כל החתלה שמה לה מלא משחה (ד"ר פישר) וזה רק מחמיר?

<יש לי חשש שהמטפלת לא מחליפה לה בזמן, למרות שרמזתי ואח"כ ביקשתי מפורשות, אבל אין לי דרך לדעת את זה באופן ודאי>

• הוסף לסימניות
בייבי אגיסטן - משחת פלאים.
עם מרשם רופא המחיר שלה זול יותר.

• הוסף לסימניות
אני שמתי אורה קרם וזה עזר מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;425428:
רעיון טוב.

מעניין לעניין ולא כ"כ באותו ענין, מה עושים עם תפרחת טיטולים שלא עוברת כמה כמה ימים למרות שאני רוחצת אותה כל יום ומנגבת היטב, ואחרי כל החתלה שמה לה מלא משחה (ד"ר פישר) וזה רק מחמיר?

<יש לי חשש שהמטפלת לא מחליפה לה בזמן, למרות שרמזתי ואח"כ ביקשתי מפורשות, אבל אין לי דרך לדעת את זה באופן ודאי>

אני לא אמא... אבל אני יודעת אצל אחיות שלי שיש להם קמח תפו"א במגירה של שידת ההחתלה...
הם מפזרות אחרי כל החתלה מעט והתפרחת נעלמת כליל... הם מספרות נפלאות על זה...

• הוסף לסימניות
אם התפרחת עקשנית נראה שמדובר בפטריה -יש לגשת לטיפול רופא ללא הדחיה
לגבי קמח תפו"א ,הוא אפקטיבי כמו טלק אך נראה לי שאסור בשימוש מאותה סיבה: נשימת חלקיקי הקמח/הטלק עלול להזיק לריאות ח"ו!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;425428:
רעיון טוב.

כדאי למצוא דרך בכ"א לעקוב אחרי ענין המטפלת,
אם היא לא שמה לב לטיטול מלוכלך ייתכן שיש עוד כמה דברים שלא מסיבים את תשומת ליבה.

• הוסף לסימניות
לגבי שקיות אחסון - כשאני השתמשתי בשקיות מזון, קרה שהשקית הדקיקה נקרעה וחלק מן החלב הלך לאיבוד... ואז דווקא כן התחשק לי לבכות על חלב שנשפך. לכן הפעם כן קניתי שקיות שמיועדות לכך, והמחיר שאני שילמתי לא כ"כ גבוה כפי שכתבת, לי עלתה חבילה של 30 שקיות פחות מ 40 ש"ח (שכחתי המחיר המדויק, ואין לי על הקופסא את המדבקה של המחיר) קניתי באחד הסניפים של בזאר שטראוס. (של חברה בשם DIROSE)

ולענין התפרחת - אחד הילדים שלי היה בעל עור מאוד רגיש, והמקום פרח גם אם הזדרזו להחליף את הטיטול, על פי עצתו של רופא הילדים - לא שטפתי את המקום במים ולא במגבונים, אלא בשמן תינוקות - הוא הסביר שהשטיפה והמגבונים מייבשים את העור המגורה ומגבירים את הגירוי - לאחר מכן פיזרתי קמח תפו"א (ואכן, חשוב להזהר שלא יתפזר 'ענן' של אבקה כי זה לא בריא לריאות) והיה ממש פלאים!! בערך חודש וחצי של טיפול כזה פתר את הבעיה ויכולתי לשוב לטטל כמו כל אמא...

• הוסף לסימניות
לגבי אחסון חלב אוונט מוכרים כוסיות סטריליות לשימוש רב פעמי- לא יודעת מה המחיר אבל היתרונות שיש להם מתאם ישר למשאבה ולפטמה של אוונט ואפשר להשתמש בהם גם כשאין בקבוק זמין.

לגבי הפריחה- אני ממליצה לנסות מעבר לסוג אחר של חיתולים אצלי כל הילדים היו רגישים לסוג מסוים (דוקא מהיקרים) וכשעברתי לסוג אחר הבעיה נפתרה מאליה

קבצים מצורפים

• pTRU1-3010838reg.jpg
    KB 8 · צפיות: 24

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת