נכתב ע"י pr;424150:מישהי יודעת היכן משיגים בבני ברק שקיות אחסון סטריליות לחלב אם?
ראיתי פרסום על זה באם וילד, אבל המיקום הוא ירושלים.
אשמח למי שתוכל לעזור.
נכתב ע"י dvory;424652:אבל ההבדל בשקיות הקפאה לחלב אם לבין שקיות הקפאה רגילות הוא לא רק בסטריליות, אלא גם בעובי. השקיות המיועדות להקפאת חלב אם הן עבות יותר, לא מתאפשרת כמעט כניסת אויר( מה שמונע בהמשך גזים). ככה בכל אופן לגבי שקיות ההקפאה של מדלה.
נכתב ע"י ariels;424663:אפשר לפתוח פורום אמהות לא?
.
נכתב ע"י yosher2005;425428:רעיון טוב.
מעניין לעניין ולא כ"כ באותו ענין, מה עושים עם תפרחת טיטולים שלא עוברת כמה כמה ימים למרות שאני רוחצת אותה כל יום ומנגבת היטב, ואחרי כל החתלה שמה לה מלא משחה (ד"ר פישר) וזה רק מחמיר?
<יש לי חשש שהמטפלת לא מחליפה לה בזמן, למרות שרמזתי ואח"כ ביקשתי מפורשות, אבל אין לי דרך לדעת את זה באופן ודאי>
כדאי למצוא דרך בכ"א לעקוב אחרי ענין המטפלת,נכתב ע"י yosher2005;425428:רעיון טוב.
מעניין לעניין ולא כ"כ באותו ענין, מה עושים עם תפרחת טיטולים שלא עוברת כמה כמה ימים למרות שאני רוחצת אותה כל יום ומנגבת היטב, ואחרי כל החתלה שמה לה מלא משחה (ד"ר פישר) וזה רק מחמיר?
<יש לי חשש שהמטפלת לא מחליפה לה בזמן, למרות שרמזתי ואח"כ ביקשתי מפורשות, אבל אין לי דרך לדעת את זה באופן ודאי>
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים