דווקא לא, אחרי כמה שניות שמתחיל התפריט אפשר להקישאם כי הוא פועל רק אחרי שסיימת להאזין לתפריט הטלפוני הלא נגמר. בסדר.
מי שלא רוב היום מול המסךמי מתקשר לבנק?
ככה גם אני עושה..אחרי הסיסמא לוחצים 1*
למי שיש את האפליקציה שלהם אז שמים לב עד כמה האתר שלהם מסורבלמי מתקשר לבנק? אין שום פעולה חוץ מאישור חריגה שאי אפשר לעשות באתר!!
באמת חבל על הזמן...
ותכלס האתר שלהם הכי נח (יש לי חשבונות בשלושה בנקים ושם אני הכי נהנת)
אין לי את האפליקציה לכן אני לא משווה. אבל בד"כ האפליקציות הן יותר משוכללות למרות שהבנתי שיש בהן פחות פעולותלמי שיש את האפליקציה שלהם אז שמים לב עד כמה האתר שלהם מסורבל
tjkv jhsv,usv
,usv = תודהאותך דווקא הבנתי אבל אותו לא....
לא הבנתי. הפסיק הרי נמצא בהתחלה, מה שאומר שהמילה מתחילה עם האות ת', ואח"כ ודה = תודה.כן את הניסיון הבנתי אבל ברגום חופשי זה יוצא ודהת בגלל הפסיק ...
בנאדם שמתכוון לכתוב את המילה תודה בעברית, ובטעות הוא כותב באותיות באנגלית, יצא לו ,usv. לא הבנתי מה לא הבנת.אנגלית זה משמאל לימין
עכשיו הבנתי למה התכוונת...MUSE NTV TJUZ////
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים