אני גורר וזה לא עושה כלום,למה? לא מצליח לגרור? צריך לגרור עם לחיצה על העכבר את החלק הנכון למיקום המדוייק להשלמת הפאזל
3. לא ניתן לסובב, יש חור ויש חלק אחד בלבד שמתאים ללא סיבוב (אם אני זוכר נכון זה תמיד גם נמצא בקו ישר לחור) שעל ידי גרירה בלבד אפשר להתאימו בדיוק, תנסה ככל האפשר שיהיה ממש בדיוק כאילו זה פאזל אמיתי.
יש חלק/ים נוספים מסובבים כדי לבלבל אותך לראות אם אתה בוט.
תודה! הסתדר!מעניין כי אצלי לזכרוני תמיד היה בקו ישר
1. תלחץ על העיגול למטה שיביא לך אחר אולי
2. אתה אמור ללחוץ עם העכבר על החץ הכתום בצד שמאל ולגרור עד המיקום המדוייק, תעדכן אם הסתדר
ממליצה מאוד!מה תכל'ס?
כדאי לקנות או לא?
ממליצה מאוד!מה תכל'ס?
כדאי לקנות או לא?
שמעתי על כמה סיפורים (חלק מהאנשים אני מכירה אישית) שגנבו לאנשים כסף.אני משלמת באשראי ומעולם לא נגנב לי כלום!
התגובות שם כל כך מנוגדות עד שאי אפשר לדעת למי להאמין...הייתי ממליצה להסתכל בחוות דעת אם אנשים מרוצים מזה.
צריך לזכור שתגובות חיוביות יכול להיות גם מצד המוכר, או "הגיע בזמן, לא בדקתי"התגובות שם כל כך מנוגדות עד שאי אפשר לדעת למי להאמין...
קנינו אוזניות בלוטוס, חלק ממש המליצו ואמרו שהן מאד איכותיות, וחלק אמרו גרוע לא לקנות.
תכל'ס זה הגיע, והאיכות לא משהו..
לעולם לא נדע האם זה באמת נציג אנושי לפעמים יש לי תחושה שגם השגיאות כתיב של הנציג אבי/אסתי/יוסי/דורון/שרה זה בינה מלאכותית מכוונת, וגם ההמתנה שהם מבקשים עד שיקבלו תשובה מה"מחלקה הבכירה"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים