למה? לא מצליח לגרור? צריך לגרור עם לחיצה על העכבר את החלק הנכון למיקום המדוייק להשלמת הפאזל
אני גורר וזה לא עושה כלום,
וגם לפעמים החלקים שנראים חסרים הם מסובבים, איך עושים את זה? ואיך יודעים אם זה במקום המדויק?

1. אם יש לך חוסם פרסומות תכבה.
2. תכבה את כל התוספים אם יש.
3. לא ניתן לסובב, יש חור ויש חלק אחד בלבד שמתאים ללא סיבוב (אם אני זוכר נכון זה תמיד גם נמצא בקו ישר לחור) שעל ידי גרירה בלבד אפשר להתאימו בדיוק, תנסה ככל האפשר שיהיה ממש בדיוק כאילו זה פאזל אמיתי.
יש חלק/ים נוספים מסובבים כדי לבלבל אותך לראות אם אתה בוט.
תחפש את החלק המתאים שאפשר אך רק על ידי גרירה
4. אם לא תצליח הוא יתן לך ניסיון נוסף.

תנסה אם לא הולך גם דרך גלישה בסתר

3. לא ניתן לסובב, יש חור ויש חלק אחד בלבד שמתאים ללא סיבוב (אם אני זוכר נכון זה תמיד גם נמצא בקו ישר לחור) שעל ידי גרירה בלבד אפשר להתאימו בדיוק, תנסה ככל האפשר שיהיה ממש בדיוק כאילו זה פאזל אמיתי.
יש חלק/ים נוספים מסובבים כדי לבלבל אותך לראות אם אתה בוט.
1726610977512.png

??????????????

ואיך אני יודע אם באמת הצלחתי לשים במקום?

מעניין כי אצלי לזכרוני תמיד היה בקו ישר
1. תלחץ על העיגול למטה שיביא לך אחר אולי
2. אתה אמור ללחוץ עם העכבר על החץ הכתום בצד שמאל ולגרור עד המיקום המדוייק, תעדכן אם הסתדר

מעניין כי אצלי לזכרוני תמיד היה בקו ישר
1. תלחץ על העיגול למטה שיביא לך אחר אולי
2. אתה אמור ללחוץ עם העכבר על החץ הכתום בצד שמאל ולגרור עד המיקום המדוייק, תעדכן אם הסתדר
תודה! הסתדר!
פשוט לא הבנתי שצריך לגרור את הכתום, אלא גררתי את החלק שבתמונה...

כצרכנית טמו נלהבת כמה טיפים:
1. בקש מהם קופון הנחה 20 אחוז. תכתוב להם בצ'אט. תגיד להם שאתה לקוח חדש יתנו לך.
2. כשסוגרים הזמנה יש 2 אופציות, של משלוח למרכז חלוקה ומשלוח עד הבית בחינם. אוטומטי זה נותן למרכז חלוקה אז לא לשכוח להעביר למשלוח עד הבית חינם.
זה קודם כל לפני ההזמנה, אחרי ההזמנה יש עוד כמה טיפים אם תרצו.

אני קונה קבועה של טמו ,
כמה טיפים : *כמו שציינו למעלה קופון הנחה ! (לא לוותר !)
*לאחר שליחת ההזמנה לנדנד להם למה החבילה מתעקבת ובכך מקבלים פיצויים וכדומה .
*התאמת מחיר , זה משתלם .
*לאחר שקיבלתם את המוצר , אם זה לא עובד תקין או לא עומד בציפיות או משהו בסגנון לשוחח עם נציג ולספר לו על המוצר הפגום ! לרוב מקבלים אותו בחינם .
אני משלמת באשראי ומעולם לא נגנב לי כלום!

מה תכל'ס?
כדאי לקנות או לא?
ממליצה מאוד!
אני משלמת באשראי ומעולם לא נגנב לי כלום!
שמעתי על כמה סיפורים (חלק מהאנשים אני מכירה אישית) שגנבו לאנשים כסף.
חשוב לשלם רק בפייפל!!
גם אם לכם לא גנבו זה לא אומר שלא יגנבו לאחרים.

נגנב באמת ?
הם בדקו מול חברת האשראי וכו' ?
לפעמים זה נראה כי אולי נגנב ולבסוף מגלים שבאמת ביצע רכישה.
בכל אופן , אני משלמת רק באשראי ובמידה ויהיה גניבה כלשהיא נפנה בהליכים מתקדמים .

בהתחלה הם גנבו סכומים קטנים ממש(שקל שתיים).
וכשחברתי לא שמה לב לאט לאט הסכומים עלו.
כשהם גנבו לה 80 שקל היא שמה לב והכסף הוחזר לה.
הם מנצלים את זה שאנשים בד"כ לא שמים לב לכמה שקלים.
כמובן שזה מקרים בודדים וזה קיים גם בעלי אקספרס אבל בכל זאת הייתי ממליצה להיזהר.
"התורה חסה על ממונם של ישראל".

הייתי ממליצה להסתכל בחוות דעת אם אנשים מרוצים מזה.
התגובות שם כל כך מנוגדות עד שאי אפשר לדעת למי להאמין...
קנינו אוזניות בלוטוס, חלק ממש המליצו ואמרו שהן מאד איכותיות, וחלק אמרו גרוע לא לקנות.
תכל'ס זה הגיע, והאיכות לא משהו..

התגובות שם כל כך מנוגדות עד שאי אפשר לדעת למי להאמין...
קנינו אוזניות בלוטוס, חלק ממש המליצו ואמרו שהן מאד איכותיות, וחלק אמרו גרוע לא לקנות.
תכל'ס זה הגיע, והאיכות לא משהו..
צריך לזכור שתגובות חיוביות יכול להיות גם מצד המוכר, או "הגיע בזמן, לא בדקתי"
תגובות שלילית אין לאף אחד אינטרס לרשום אם היא לא אמיתית

צריך לרשום מענה אנושי. נציג שרות או צאט עם נציג והמערכת האוטומטית מעבירה לנציג
לעולם לא נדע האם זה באמת נציג אנושי לפעמים יש לי תחושה שגם השגיאות כתיב של הנציג אבי/אסתי/יוסי/דורון/שרה זה בינה מלאכותית מכוונת, וגם ההמתנה שהם מבקשים עד שיקבלו תשובה מה"מחלקה הבכירה"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה