תודה
איך אני מבקשת קופון
ואיפה אני רואה את ההנחות של הבלאק פריידי???
קופון את מבקשת בשיחה בצאט
1731329044524.png

ומבצעים יש לך בלשונית למעלה
1731328979301.png

לאחרונה זה מעצבן רוצים שיקנו באפליקציה אז נותנים רק באפליקציה
פעם אחת צעקתי אז פתחו פניה מיוחדת ונתנו לי לשבוע 20% על כל מוצר

הם נותנים בדר"כ פעם בחודש
אם רושמים שלא היו מרוצים ממוצר מסוים או מהזמנה קודמת הם גם נותנים

כשאת בתוך הסל את מדביקה את הקישור ששלחו בסוף הכתובת ועוברת לתשלום

ביצעתי היום בצהריים הזמנה פעם ראשונה - מטמו של 3 פריטים, שילמתי בפייפל,
קיבלתי אישור למייל על התשלום,
אח"כ המשכתי להסתכל באתר על מוצרים נוספים וסגרתי,
אחרי שעה בערך קיבלתי הודעה למייל על גביה נוספת, מפייפל אני פותחת את טמו ורואה שהוסיפו לי להזמנה בגד שהסתכלתי עליו- בטוח שלא לחצתי על הזמנה,
זה הוסיף את זה לאותה הזמנה- רואים שם שזה כוצע ב2 פעימות
איך אני מבטלת רק את פריט אחד? זה נותן לי רק לבטל את כל ההזמנה כולה,
והאם אני מקבלת החזר מלא מפייפל אחרי שביטלתי הזמנה או שהם מורידים אחוזים?

אף אחד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה