- הוסף לסימניות
- #2,061
תודהאם תבקשי קופון הם יביאו לך
ויש הנחות של הבלאק פריידי
איך אני מבקשת קופון
ואיפה אני רואה את ההנחות של הבלאק פריידי???
תודהאם תבקשי קופון הם יביאו לך
ויש הנחות של הבלאק פריידי
קופון את מבקשת בשיחה בצאטתודה
איך אני מבקשת קופון
ואיפה אני רואה את ההנחות של הבלאק פריידי???
נכון תמיד, לא רק עכשיו...אם תבקשי קופון הם יביאו לך
לא ראיתי משהו ממש זול, אבל תכלס לא באמת בדקתי לעומקויש הנחות של הבלאק פריידי
לגמרינכון תמיד, לא רק עכשיו...![]()
יש וישלא ראיתי משהו ממש זול, אבל תכלס לא באמת בדקתי לעומק
לי לא מביאים בשום אופןאם תבקשי קופון הם יביאו לך
למה?לי לא מביאים בשום אופן
אין לי מושגלמה?
כבר קיבלת מהם פעם קופון?אין לי מושג![]()
כןכבר קיבלת מהם פעם קופון?
כנראה זאת הסיבהכן
בהרבה חשבונות ולא נותנים עוד בשום אופן
נראה לי שכן זה קשור?כבר קיבלת מהם פעם קופון?
כתבו פה שהם לא נותנים קופון למי שכבר נתנו לו בזמן האחרוןנראה לי שכן זה קשור?
דחוף!&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&
אני ניסיתי עכשיו וזה עובדדחוף!
למשהי זה עבד בימים האחרונים
זה לא עובד
לא מסכים לעבור לקופה
למשהי עבד או קישור אחר שעובד
איך?אני ניסיתי עכשיו וזה עובד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים