אתר טוב לקניות ענקיות של מוצרים קטנים, בכל מוצר שעולה יותר מ 30 שקל תמצא באלי אקספרס בחצי מחיר כמעט (דרך תוסף שנקרא "מצא לי בעלי: בין הדברים הטובים ביותר שראיתי בחיי השופינג - מקשר מיד לאותו מוצר באלי אקספרס) אין לי שום ריווח מזה, פשוט הוא יצא לאחרונה והוא מקל עליי בצורה מטורפת
וענייני הכספים שלהם ממש לא בטיחותיים - כן! אפילו דרך פייפאל! לאחרונה נכנסתי לפייפאל אחרי שכבר כמה חודשים לא קניתי בטמו ומופיע לי שם חיוב אוטומטי לטמו לעוד חודש - מוזמנים לבדוק אצלכם בחיוב אוטומטי.
לסיכום: אתר מושלם ללקוחות חדשים שקונים בסכום מעל 180 מוצרים קטנים.
איפה בודקים חיוב אוטומטי?

אתר טוב לקניות ענקיות של מוצרים קטנים, בכל מוצר שעולה יותר מ 30 שקל תמצא באלי אקספרס בחצי מחיר כמעט (דרך תוסף שנקרא "מצא לי בעלי: בין הדברים הטובים ביותר שראיתי בחיי השופינג - מקשר מיד לאותו מוצר באלי אקספרס) אין לי שום ריווח מזה, פשוט הוא יצא לאחרונה והוא מקל עליי בצורה מטורפת
וענייני הכספים שלהם ממש לא בטיחותיים - כן! אפילו דרך פייפאל! לאחרונה נכנסתי לפייפאל אחרי שכבר כמה חודשים לא קניתי בטמו ומופיע לי שם חיוב אוטומטי לטמו לעוד חודש - מוזמנים לבדוק אצלכם בחיוב אוטומטי.
לסיכום: אתר מושלם ללקוחות חדשים שקונים בסכום מעל 180 מוצרים קטנים.
עברתי עכשיו על פירוט האשראי שלי שנה אחורה + פירוט פעולות בפייפאל + הזמנות שביצעתי בטימו.
יש התאמה מלאה. אין שקל אחד מיותר שגבו לי ב"ה.

איפה בודקים חיוב אוטומטי?
מהו תשלום אוטומטי, וכיצד אוכל לעדכן או לבטל תשלום כזה?
תשלום אוטומטי, הנקרא גם מינוי, הסכם חיוב או תשלום חוזר, מאשר לבעל עסק לחייב אותך מבלי שיהיה עליך להיכנס לחשבונך ב-PayPal. ניתן להגדיר תשלום אוטומטי אצל בעל עסק במהלך התשלום, והתנאים יהיו זמינים לצפייה בחשבון ה-PayPal שלך לאחר מכן. למידע נוסף על תשלומים אוטומטיים, ניתן לעיין בהסכם המשתמש של PayPal.
לאיתור התשלומים האוטומטיים שלך באתר האינטרנט של PayPal, יש: לעבור אל הגדרות. ללחוץ על תשלומים. לבחור באפשרות תשלומים אוטומטיים. לבחור את בעל העסק.
בדף זה אפשר לבטל את התשלום האוטומטי ולשנות את שיטת התשלום החלופית.

רוב התשלומים האוטומטיים מאפשרים לך להקצות שיטת תשלום ספציפית בעת הגדרתם. משמעות הדבר היא ששיטת תשלום ספציפית זו תקבל עדיפות בעת ביצוע התשלום האוטומטי הרלוונטי, גם אם בחרת כרטיס אשראי אחר או בנק אחר כדרך המועדפת לביצוע תשלומים כלליים באמצעות PayPal.

כדי לשנות את שיטת התשלום עבור תשלום אוטומטי, יש:

לבחור את שיטת התשלום הנוכחית.
לבחור שיטת תשלום חדשה או ללחוץ על קישור כרטיס אשראי חדש או בנק חדש.
ללחוץ על שמירה.

ניתן למצוא את פרטי יצירת הקשר של בעל העסק בפרטי התשלום האוטומטי.

כדי לעדכן את שיטת התשלום האוטומטי שלך באפליקציה עליך:

ללחוץ על ארנק.
להקיש על על ניהול תשלום אוטומטי.
ללחוץ על בעל העסק כדי להציג או לעדכן.
באפשרותך לעדכן את שיטת התשלום המועדפת עליך בכל עת. כדי להסיר שיטת תשלום באפליקציה עליך:

ללחוץ על ארנק.
להקיש על על ניהול תשלום אוטומטי.
ללחוץ על בעל העסק כדי להציג או לעדכן.
ללחוץ על הסרה של PayPal כשיטת התשלום.

זה אחרי שביטלתי את התשלום אוטומטי..

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2024-12-03 090901.png
    צילום מסך 2024-12-03 090901.png
    KB 19.1 · צפיות: 14
מישהו יכול להסביר לי
כל המוצרים מופיעים במחיר זול בעמוד המוצר
ובעגלה המחיר עולה
1733230893831.png

1733230911856.png

לא הבנתי איך עובד הקאשדו
נרשמתי והם העבירו אותי ישירות לטמו, אבל כהגעתי לתשלום לא ראיתי שום הנחה של קאשדו ..
אשמח לעזרה בנושא
תכנס לחשבון שלך בקאשדו ותראה מה מצב ההחזר על ההזמנה, אם זה לא מופיע לך תשלח להם הודעה (בתוך חודש מההזמנה) עם פרטי ההזמנה בטימו או איפה שהזמנת והם יטפלו בזה

הם רושמים שם שאם משתמשים בקופון אין קשבק על ההזמנה

הכוונה לקופון של טימו
אני אף פעם לא קיבלתי החזר מקשדו בטימו בגלל הקופונים

מה הכוונה קופון?
אם טימו עצמם נותנים הנחת קופון זה נחשב קופון? הלתלתל הנודד כותב שהוא קיבל גם וגם..
רשום בקאשדו שרק על קופונים חיצונים לא נותנים גם וגם, אבל על קופון העסק הם נותנים, לכן קיבלתי גם מטימו וגם מקאשדו.
לא חשבתי לרגע שאצליח לקבל כזה החזר...
תמיד תנסו, לא תפסידו כלום, רק תרוויחו.

אני תמיד מנסה ואף פעם לא קיבלתי מקשדו על טימו

אני תמיד מנסה ואף פעם לא קיבלתי מקשדו על טימו
יכול להיות שהיו לך עוד חלונות פתוחים...
כשאתה נמצא בעמוד תשלום תסגור את כל החולונות של טימו שפתוחים
ואז תלחץ על התוסף שנמצא בצד שמאל למעלה ותבצע את ההזמנה

איזה תוסף? איך אני יוצר אותו?
לאחר שנרשמת לאתר קאשדו יקפוץ לך הודעה האם להתקין את התוסף, תלחץ לאישור וזה יופיע לך למעלה בצד שמאל ככה:
1733346109083.png

ואז כשאתה נמצא בעמוד תשלום תלחץ עליו וזה יתן לך החזרים בחשבון שלך בקאשדו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה