לנסות שוב ושוב,
דוקא בלי העברה לנציג,
אלא בצ'ט,
אחרי כמה נסיונות, וכשאומרים לי שא"א
אני ממשיכה לנדנד שאני מוכרחה וחיבת
זה בסוף נותן
אל יאוש, תנסו שוב ושוב..
לא הולך
אחרי כמה נסיונות, עובר לנציג נורא נחמד
אבל אין

לא הולך
אחרי כמה נסיונות, עובר לנציג נורא נחמד
אבל אין
לי דווקא הם נותנים.
אני כותב וכותב עד שמעבירים אותי לנציג שירות.
ואז אני מספר להם סיפורים מרגשים....:)
שקנינו דירה חדשה ובלה בלה בלה ואנחנו רוצים לקנות הרבה דברים בטמו וכו וכו
קנינו בערך 3 דירות כבר......:LOL:

רוצה לחפש את הילדים לציירים.
רוצה לקנות בטמו ולא בעלי אקספרס
מחפשת קישורים

רוצה לחפש את הילדים לציירים.
רוצה לקנות בטמו ולא בעלי אקספרס
מחפשת קישורים
העלתי פוסטים באתר "שבי רגע" על תחפושות מטמו.

אני שמעתי מאנשים שכן גנבו להם את האשראי והיו חיובים מפתיעים ונאלצו לבטל אותו ...
באפליקציה אומרים להימנע חד משמעית

אני לא הייתי לוקחת סיכון...

מחילה, אבל אם ידוע שהיו שם גנבות, האם אתם מקווים שיהיו פה כמה תגובות נוסח: "שטויות..." ו"אין מה לחשוש",
בשביל שתוכלו לקנות שם בלב שקט? אם כן- אז בבקשה: "דודה שלי ערכה שם קניות פעמיים ולא נגנבו לה פרטי האשראי". בהצלחה...

מידיעה אישית - מכירה מישהי שניסו לגנוב ממנה כסף- אחרי שהזמינה פעם אחת (ואחרונה...) מטמו
זה היה נראה מוזר לחברת האשראי אז שאלו אותה ו ברגע האחרון ביטלה את הכרטיס אשראי

מידיעה אישית - מכירה מישהי שניסו לגנוב ממנה כסף- אחרי שהזמינה פעם אחת (ואחרונה...) מטמו
זה היה נראה מוזר לחברת האשראי אז שאלו אותה ו ברגע האחרון ביטלה את הכרטיס אשראי
פחדדדדד😱😱😱
טוב, טוב, שכנעתם אותי לשלם רק עם פייפל...
למרות שזה די מסובך אבל פ'סדר
מעדיפה לעבוד עוד קצת מאשר שיגנבו לי כסף מהאשראי... בררררררר...

משלמים מכס מטימו?

מחפשת קישוטי שיער לתסרוקת לארוע לנערה וילדה

עשיתי הזמנה עם משלוח לנקודת איסוף,
ואיכשהו קיבלתי הודעה שהחבילה נמסרה בהצלחה.
אבל אני לא לקחתי אותה משם!

מה עושים?

אפשר קישור לאייפד או טאבלט איכותי מניסיון?

תודה.

יש להם רק בעיה אחת גדולה שמאפילה על כל היתרונות-
אפשר לפתוח קנייה רק מ130 ש"ח (כן, אני יודע שבסוף אחרי הנחות וכדו' זה יכול להיות גם 100, אבל עדיין...)
לי יש כרגע 4 מוצרים בעגלת קניות בטמו רק בגלל זה.
אני קניתי את התיק הזה
בלי עוד מוצר
ואגב, יש כזה דבר קוד קופון גם כשזה בהנחה של 70%?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה