- הוסף לסימניות
- #2,221
לא הולךלנסות שוב ושוב,
דוקא בלי העברה לנציג,
אלא בצ'ט,
אחרי כמה נסיונות, וכשאומרים לי שא"א
אני ממשיכה לנדנד שאני מוכרחה וחיבת
זה בסוף נותן
אל יאוש, תנסו שוב ושוב..
אחרי כמה נסיונות, עובר לנציג נורא נחמד
אבל אין
לא הולךלנסות שוב ושוב,
דוקא בלי העברה לנציג,
אלא בצ'ט,
אחרי כמה נסיונות, וכשאומרים לי שא"א
אני ממשיכה לנדנד שאני מוכרחה וחיבת
זה בסוף נותן
אל יאוש, תנסו שוב ושוב..
לי דווקא הם נותנים.לא הולך
אחרי כמה נסיונות, עובר לנציג נורא נחמד
אבל אין
העלתי פוסטים באתר "שבי רגע" על תחפושות מטמו.רוצה לחפש את הילדים לציירים.
רוצה לקנות בטמו ולא בעלי אקספרס
מחפשת קישורים
פחדדדדדמידיעה אישית - מכירה מישהי שניסו לגנוב ממנה כסף- אחרי שהזמינה פעם אחת (ואחרונה...) מטמו
זה היה נראה מוזר לחברת האשראי אז שאלו אותה ו ברגע האחרון ביטלה את הכרטיס אשראי
אין מכס בטמו....משלמים מכס מטימו?
אני קניתי את התיק הזהיש להם רק בעיה אחת גדולה שמאפילה על כל היתרונות-
אפשר לפתוח קנייה רק מ130 ש"ח (כן, אני יודע שבסוף אחרי הנחות וכדו' זה יכול להיות גם 100, אבל עדיין...)
לי יש כרגע 4 מוצרים בעגלת קניות בטמו רק בגלל זה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים