מה אני מדביקה ? את מספר ההזמנה?
לא נותן לי להמשיך.

הדבקתי ולחצתי על חפש
ולא נותן להמשיך
איך אוכל עוד?
ממש תודה לך.

שלום וברכה הזמנתי בעלי אקספרס משהו יפה אבל זול
בקיצור אני גר בירושלים והמשלוח הגיע לרמת גן
לא שווה ת'כסף לנסוע לשם
מישהו יודע אם אפשר לבטל או יכול ליהות שהם יכולים לשלוח לירושלים
(ואיך זה עובד לאיפה הם שולחים לפי מה)

אני לא מצליחה להזמין מעלי אקספרס מפנה אותי שוב ושוב לקבל קוד בסמס ואין לי אפשרות., מה עושים?

שלום וברכה.
הזמנתי באלי אקספרס משלוח בסכום של 500 דולר (1870 ש"ח), המוכר חילק את המשלוח ל 4.
כעת מבקשים ממני במכס תשלום של 438 ש"ח עבור כל מארז שהמוכר שלח, שזה יוצא כמעט המחיר של ההזמנה.
מבדיקת בקשת התשלום - אני רואה שמופיע בכל בקשה חשבונית נפרדת על סך 500 דולר, יוצא שבעצם הם מבקשים ממני מכס על רכישה ב 2000 דולר (שלא היה כמובן).
אני מנסה להגיש בקשה לערעור ללא הצלחה, הוא כותב 'הישות אינה קיימת'. ניסיתי לאתר את מס' הצהרת היבוא, אך לא מופיע מספר כזה כלל (מלבד מס' חבילה שכאמור לא עובר).

אודה ואעריך מאד את עזרתכם.

שלום לכולם
הזמנתי מוצר באליאקספרס וזה אחרי כמה ימים הראה לי כך (התמונה הראשונה)
ואחרי שערכתי כתובת(שמתי את אותה הכתובת)נעלמה החלונית עם ערוך כתובת אבל לא רואים כלום
דהיינו שום אופציה לעקוב אחרי המשלוח
תודה רבה על העזרה
וכרגע זה נראה כך
אשמח לעזרה
נ.ב זה דחוף לי
תודה רבה מראש

קבצים מצורפים

• הזמנה.jpg
    הזמנה.jpg
    KB 50.3 · צפיות: 14
זו ההודעה שקיבלתי עבור כל מארז:

שלום רב,

נתקבל עבורך משלוח מחו"ל באמצעות דואר ישראל, שפרטיו רשומים להן:

סוג פריט: בלדרות

ארץ מוצאסיןערך מוצהר500.95 USD
שם השולחAliexpressמספר מעקב

המשלוח נדרש בתשלום מיסים ועמלות. לפרטים נוספים והמשך תשלום לחץ על לינק לתשלום

באם הינך מעוניין לשחרר את המשלוח באמצעות עמיל מכס אחר, תידרש לשלם עמלה ע"ס 70 ₪ (לא כולל מע"מ) עבור עמלת העברת ניירת. בתום שחרור המשלוח מפיקוח המכס, יש לשלוח הצהרת יבוא בסטטוס הותר לכתובת המייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

לידיעתך! החל מהיום ה – 6 להגעת המשלוח לישראל תחויב בתשלום אחסנה ע"ס 5.9 ₪ (לא כולל מע"מ) על כל יום נוסף.

שים לב! לאחר 14 יום ממועד הגעת הטובין לישראל, לא ניתן יהיה לשחרר את הפריט

אני מעתיקה מכל זכות
  • לתשומת לב: שתי חבילות או יותר שיישלחו מאותו ספק לאותו לקוח בהפרש של עד 72 שעות, ייחשבו כמשלוח אחד שפוצל, ומסי היבוא יחושבו לפי ערכם הכולל של כל המוצרים יחד.
  • מוצרים בייבוא אישי מחו"ל עשויים להיות חייבים במסים - מע"מ, מס קנייה, מכס - בהתאם לערך הסחורה או המוצר שיובא (גובה המס אינו מושפע ממשקל או נפח המוצר).
  • עד לסכום של 75 דולר המוצרים פטורים מכל מס, ובין 75 דולר ל-500 דולר חייבים במע"מ בלבד - 18%. (למידע על גובה המס ואופן חישובו לפי הקטגוריות השונות ראו בהמשך זכותון זה).

אפשר לבדוק שם אולי יש דרך איך להגיש בקשה...

זה ברור לי, ותכננתי לשלם מכס - הכל שקוף ולא הסתרתי מהם שום דבר.
רק המחיר הכולל של כל המשלוח עלה לי בסך הכל 500 דולר.
כעת הם מבקשים מכס כאילו שילמתי 500 דולר על כל מארז (סה"כ 2000 דולר). בעוד שכל המשלוח יחד על כל מארזיו עלה לי 500 דולר.

יש טלפון במכס שאפשר להתקשר אליו? לדבר עם נציג אנושי?

אולי המוכר כתב על כל חבילה שזה על 500 דולר
בכל אופן אפשר לבדוק בכל זכות אולי יש דרך לפנות להגיש בקשה...
אולי בדואר כשבאים לקחת לשאול אותם מה ניתן לעשות?
כך זה נראה לפי החשבוניות שהם צירפו, יש מה לעשות מול דיווח כזה של מוכר?

מרכז תמיכה ליישומים הבאים:

• תשלום מיסי יבוא- מידע על גובה מיסי יבוא של מוצרים נבחרים ניתן למצוא כאן
  • מערכת מסלול
המענה הממשלתי המרכזי

בימים א' עד ה', בשעות 8:00 עד 19:00.

בטלפון 1299
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

לצערי עדיין לא הסתדרתי.
שולחים אותי ממקום למקום ועדיין לא קיבלתי מהם מענה.

תקלה בהגדרת כתובת למשלוח - מישהו נתקל בבעיה כזו בעלי אקספרס?
זה פותח לי את החלונית של הגדרת הכתובת, אבל החלונית ריקה - לבנה - חסרת תוכן.
מה עושים?
יכול להיות שזה קשור לחסימה של נטפרי...?

וכרגע זה נראה כך
אשמח לעזרה
נ.ב זה דחוף לי
תודה רבה מראש
פשוט.
המוכר טרם שלח את הזמנתכם,
ולכן אתם עדיין לא רואים פרטים
המתינו בסבלנות כמה ימים.
(אם עדיין מתעכב צרו קשר עם המוכר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה