יש מצבכלומר אם אני אסרב לשלם אני אפסיד את כל התשלום ששילמתי?
אפשר קישור?לאחרונה אני הרבה מוצרים שיש להם מחירים מאוד זולים
ובקופה הם קופצים באופן משמעותי
שאלתי בצאט עם נציגה אנושים אחרי הרבה זמן היא אמרה שצריך לבדוק את זה ויחזור אלי עם תשובה תוך 48 שעות
צפה בקובץ המצורף 2090096
הנה כמהאפשר קישור?
לא קופץ לי חוץ מהדמי משלוח איזה 7 ש"ח...הנה כמה
![]()
Motorradhelm für Männer und Frauen, klassischer Retro-Roller-Halbhelm, ultraleichter Fahrradhelm, MTB, Fahrrad, Motorradhelm - AliExpress 201355758
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
![]()
Elektrische Roller Runde Fahrrad Helm Radfahren Skateboard Ski Kind Sport Sicherheit Fahrrad Helm Vier Jahreszeiten Fahrrad Zubehör - AliExpress 18
![]()
# K65 Laval ier Business Bluetooth 5,2 Headset Talk/Musik zeit 20 Stunden LED Digital anzeige Noice Cancel ling Wireless-Kopfhörer - AliExpress 44
![]()
K55 Lavalier Drahtlose Kopfhörer Bluetooth 5,0 Kopfhörer In Lotus Business Kopfhörer Headset Schnelle Ladung Vibration Power Display - AliExpress 44
תנסה להזמין יותר מ42 שח שמבטל את הדמי משלוחלא קופץ לי חוץ מהדמי משלוח איזה 7 ש"ח...
לי יש ניסיון מחברה מאוד ידועה שהזמנתי לחבריש למישהו ניסיון במצלמת דרך - לרכב?
מעוניין לקנות מצלמת דרך באלי אקספרס.
מעל 75$
כמה מע"מ ++++ אני צריך לחשב?
נגיד שהיא עולה 550 ש"ח?
@פנינה ריימונד עדיין לא הסתדרתיהנה כמה
![]()
Motorradhelm für Männer und Frauen, klassischer Retro-Roller-Halbhelm, ultraleichter Fahrradhelm, MTB, Fahrrad, Motorradhelm - AliExpress 201355758
![]()
Elektrische Roller Runde Fahrrad Helm Radfahren Skateboard Ski Kind Sport Sicherheit Fahrrad Helm Vier Jahreszeiten Fahrrad Zubehör - AliExpress 18
![]()
# K65 Laval ier Business Bluetooth 5,2 Headset Talk/Musik zeit 20 Stunden LED Digital anzeige Noice Cancel ling Wireless-Kopfhörer - AliExpress 44
![]()
K55 Lavalier Drahtlose Kopfhörer Bluetooth 5,0 Kopfhörer In Lotus Business Kopfhörer Headset Schnelle Ladung Vibration Power Display - AliExpress 44
אתה משתמש חדש ויש לך הנחה רק על המוצר הראשון, ולכן כשאתה בוחר כמה מוצרים רק מה שבחרת ראשון יוזל וכל השאר במחיר הרגיל@פנינה ריימונד עדיין לא הסתדרתי
אשמח אם תוכלי לעזור (אני יכול לקנות דרך ק.ש. - אם יש אפשרות)
כשאני בוחר מוצר בודד, המחיר ממש מגוחך (למשל 6 שקל)
אם אני מוסיף מוצר נוסף, כל מוצר מתבטלת אצלו ההנחה.
למה לא לקנות כל פעם מוצר בודד?
א. אני חושש שזה הונאה מסוימת, לוידע לאן זה יתגלגל.
ב. לפעמים המחיר עם המשלוח כבר לא משתלם.
ג. כנראה יש לי טעות שגורמת לכך, לא ראיתי אף אחד שמתלונן על זה.
תודה
מחובר לחשבון? לקוח חדש?@פנינה ריימונד עדיין לא הסתדרתי
אשמח אם תוכלי לעזור (אני יכול לקנות דרך ק.ש. - אם יש אפשרות)
כשאני בוחר מוצר בודד, המחיר ממש מגוחך (למשל 6 שקל)
אם אני מוסיף מוצר נוסף, כל מוצר מתבטלת אצלו ההנחה.
למה לא לקנות כל פעם מוצר בודד?
א. אני חושש שזה הונאה מסוימת, לוידע לאן זה יתגלגל.
ב. לפעמים המחיר עם המשלוח כבר לא משתלם.
ג. כנראה יש לי טעות שגורמת לכך, לא ראיתי אף אחד שמתלונן על זה.
תודה
הקסדה לדוגמה 28.8מה המחירים שמופיעים בקישורים שצירפתי למעלה?
באיזור 6 שקל?
ומה קורה אם אתם מוסיפים כמה מוצרים לעגלה?
אז כנראה זה לא מבצע אמיתי (6 שקל)הקסדה לדוגמה 28.8
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //