פנינה ריימונד
סטיילינג זה כל הסיפור :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
•
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
- #6,101
לאחרונה הם מודיעים כך על החזר כספי למרות שזה בוטל מעצמו/ מהמוכר
לאחרונה הם מודיעים כך על החזר כספי למרות שזה בוטל מעצמו/ מהמוכר
שלחי צילומסך- אפשר למייל האישי שלי [בחתימה]מדובר רק על המוצר עצמו ולא על כל ההזמנה, נכון?
מה שמוזר זה שבהזמנות אני רואה עדין את המוצר ממתין למשלוח
ואפילו שוחרר מיבוא המכס, הגיוני?
מחכים כמה ימים, וזה מקבל מספר אחראיך אני בודק מספר מעקב שמתחיל ב AP00
ליצור קשר עם המוכרחברי האשכול אני חייב את העזרה שלכם!!!
הזמנתי חבילה לפני 30 ימים, ואין שום עדכון לגביו,
פניתי כבר עשר פעמים לצ'אט עם נציג, וכיון שהם חסמו לי את החשבון ממנו הזמנתי את החבילה, אז הם לא יכולים לעזור לי, כי העזרה שלהם זה רק דרך החשבון ממנו אני פונה לצ'אט,
מה אני יכול לעשות??
האם חברת האשראי יחזיר לי את הכסף??
אבל חסמו אותי מהאתר, יש דרך לפנות למוכר, לא דרך האזור האישי??ליצור קשר עם המוכר
בהזמנות אז יש במוצר סימון של הודעה כך יוצרים קשר עם המוכר
כן להיכנס למוצר הזה לרדת לסוף הדף ליד האפשרות של מעקב...אבל חסמו אותי מהאתר, יש דרך לפנות למוכר, לא דרך האזור האישי??
למה שלא תנסה לשחזר את החשבון?דחוף מאוד!!!
חברי האשכול אני חייב את העזרה שלכם!!!
הזמנתי חבילה לפני 30 ימים, ואין שום עדכון לגביו,
פניתי כבר עשר פעמים לצ'אט עם נציג, וכיון שהם חסמו לי את החשבון ממנו הזמנתי את החבילה, אז הם לא יכולים לעזור לי, כי העזרה שלהם זה רק דרך החשבון ממנו אני פונה לצ'אט,
מה אני יכול לעשות??
האם חברת האשראי יחזיר לי את הכסף??
@יופלה אפרסק @נתוש 1212
אפשר לעקוב איפה החבילה נמצאת@אסתרטגיה את מספר ההזמנה ומספר החבילה יש לי,
השאלה מה אני יכול לעשות עם זה,
זה מה שכתוב שם, ציטוטאפשר לעקוב איפה החבילה נמצאת
Universal Parcel Tracking - Global Package Tracking
Parcel Tracking Worldwide. Track Parcel in USA. Global postal tracking from eBay, AliExpress, ASOS, Shein, Amazon. Tracking packages from China, UK, Germanyparcelsapp.com
למה שלא תנסה לשחזר את החשבון?
בנוסף אתה יכול לנסות להיכנס עם מספר ההזמנה
ראה כאן
לא בטוח שיעבוד.![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים