מדובר רק על המוצר עצמו ולא על כל ההזמנה, נכון?
מה שמוזר זה שבהזמנות אני רואה עדין את המוצר ממתין למשלוח
ואפילו שוחרר מיבוא המכס, הגיוני?

מדובר רק על המוצר עצמו ולא על כל ההזמנה, נכון?
מה שמוזר זה שבהזמנות אני רואה עדין את המוצר ממתין למשלוח
ואפילו שוחרר מיבוא המכס, הגיוני?
שלחי צילומסך- אפשר למייל האישי שלי [בחתימה]

איפה אני רואה דרך איזה חברת משלוחים החבילה נשלחה?

חברי האשכול אני חייב את העזרה שלכם!!!
הזמנתי חבילה לפני 30 ימים, ואין שום עדכון לגביו,
פניתי כבר עשר פעמים לצ'אט עם נציג, וכיון שהם חסמו לי את החשבון ממנו הזמנתי את החבילה, אז הם לא יכולים לעזור לי, כי העזרה שלהם זה רק דרך החשבון ממנו אני פונה לצ'אט,

מה אני יכול לעשות??

האם חברת האשראי יחזיר לי את הכסף??

@יופלה אפרסק @נתוש 1212

נערך לאחרונה ב:
פניתי כבר עשר פעמים לצ'אט עם נציג, וכיון שהם חסמו לי את החשבון ממנו הזמנתי את החבילה, אז הם לא יכולים לעזור לי, כי העזרה שלהם זה רק דרך החשבון ממנו אני פונה לצ'אט,

מה אני יכול לעשות??

ליצור קשר עם המוכר
בהזמנות אז יש במוצר סימון של הודעה כך יוצרים קשר עם המוכר

דחוף מאוד!!!

מה אני יכול לעשות??

@יופלה אפרסק @נתוש 1212

דחוף מאוד!!!

מה אני יכול לעשות??

@יופלה אפרסק @נתוש 1212
למה שלא תנסה לשחזר את החשבון?
בנוסף אתה יכול לנסות להיכנס עם מספר ההזמנה
ראה כאן
לא בטוח שיעבוד.

אפשר לעקוב איפה החבילה נמצאת
זה מה שכתוב שם, ציטוט

"הפריט נמצא בהובלה למדינת היעד
12-11-2025 20:01"

א. מה זה אומר??
ב. מ- 12-11 אין בכלל שום עדכון זה תקוע בהולנד, מה אפשר לעשות???
מצו"ב תמונת מסך.

תודה רבה!!

1764619690379.png

ניסיתי כבר כמה פעמים לשחזר ושלחתי כמה בקשות ערעור וכולם נדחו!!

דרך MAX יש לי מה לנסות לקבל החזר כספי???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה