הי, הזמנתי מוצר מעלי שלא הגיע..., כתוב לי שאם עוד 4 ימים ההזמנה לא תתקבל באפשרותך לפתוח מחלוקת, האם כשאני לא מאשרת את קבלת הפריט הוא נותן לי לפתוח מחלוקת אחרי המועד?? תודה רבה

הי, הזמנתי מוצר מעלי שלא הגיע..., כתוב לי שאם עוד 4 ימים ההזמנה לא תתקבל באפשרותך לפתוח מחלוקת, האם כשאני לא מאשרת את קבלת הפריט הוא נותן לי לפתוח מחלוקת אחרי המועד?? תודה רבה
ניתן עד 15 יום ולפעמים המוכר מאריך את תקופת ההגנה.

בכל אופן מומלץ לפתוח מח' עם סיבה שהמוצר לא הגיע.

לחכות שיעברו ה4 ימים? כי עכשיו הוא לא נותן לי לפתוח עם סיבה זו, הוא נותן לי או שהפריט נמסר והוא לא תקין או שהפריט לא נמסר- ובאופציה זו הוא כותב "אם לא תקבל את ההזמנה שלך במועד המשוער של משלוח, תוכל להגיש בקשה להחזר." - אז לחכות? תודה רבה

מה קורה אם יש לי חבילה שמעקב שלה רשום כבר כמה שבועות ש: הבדיקה במכס הושלמה.
אבל זה לא מתקדם

הגיעה לי הודעה מאליאקספרס שהחבילה הגיעה,
אבל לא לדואר ואין לי מושג לאן,
יש מספר מעקב , אבל איפה אני מחפשת?
כתוב לבוא לקחת, אבל מאיפה??
וזה מאדדדדדדדדד דחוף לי!!
מה עושים?
חפשו באתר הזה

גם אני לא יודע מה לעשות,
הזמנתי מוצר בחנות קצת יותר יקרה כי היה כתוב שם "אחריות לאספקה בזמן" (15 ימים), תכלס כבר עברו 25 ימים ועדיין לא קיבלתי,
אין גם אפשרות משום מה לעשות סכסוך... למה???

קיבלתי הודעה מעלי אקספרס שהמשלוח הגיע
באתר דואר ישראל מעכב חבילות אני מזינה את מספר החבילה
מופיעה ההודעה הבאה: אין נתונים על דבר הדואר מסוג מדלת לדלת....
איך? והיכן? אני יכולה לקבל פרטים על המשלוח?
ולדעת לאן הוא הגיע?

אשמח לכל מידע תודה רבה

גם אני לא יודע מה לעשות,
הזמנתי מוצר בחנות קצת יותר יקרה כי היה כתוב שם "אחריות לאספקה בזמן" (15 ימים), תכלס כבר עברו 25 ימים ועדיין לא קיבלתי,
אין גם אפשרות משום מה לעשות סכסוך... למה???
@rabin שואלת גם
תודה

אם כך כתוב בדואר, זה אומר שהפריט לא נשלח ע"י הדואר, אלא ע"י צ'יטה.
לבעלי טלפון כשר הם משאירים הודעה קולית בטלפון היכן נמצאת החבילה, (בדרך כלל במרכזי חלוקה כמו חנויות - ולא בסניפי הדואר).

אקוה שעזרתי.

הוספה:
צריך להיות זמין בטלפון ולרשום מיד את קוד האיסוף.
(אמנם בד"כ הם שולחים גם למייל).

אולי פה יוכלו לעזור לי
הזמנתי משהו לא קטן נעלי אקספרס
הם שלחו לי הודעה שהחבילה הגיעה
במעקב חבילות בדואר ישראל כתוב שאין נתונים על דבר מסוג מדלת לדלת
איך אני יכולה לדעת לאן הגיעה החבילה? ומאיפה אני צריכה לאסוף אותה?

אשמח לכל מידע
תודה רבה

המוכר כותב לי שאני יכולה להזמין מעל 75$ והוא יכתוב על ההזמנה 65$ כך לא אחוייב במכס
לסמוך על זה??? מישהו התנסה?

המוכר כותב לי שאני יכולה להזמין מעל 75$ והוא יכתוב על ההזמנה 65$ כך לא אחוייב במכס
לסמוך על זה??? מישהו התנסה?
כולם עושים ככה, בדרך כלל זה עובד
בכל מקרה כדאי לקחת בחשבון שאולי בסף כן יצטרכו לשלם את המס
אבל כשאת מזמינה תתזכרי את המוכר בהודעה

אולי פה יוכלו לעזור לי
הזמנתי משהו לא קטן נעלי אקספרס
הם שלחו לי הודעה שהחבילה הגיעה
במעקב חבילות בדואר ישראל כתוב שאין נתונים על דבר מסוג מדלת לדלת
איך אני יכולה לדעת לאן הגיעה החבילה? ומאיפה אני צריכה לאסוף אותה?

אשמח לכל מידע
תודה רבה
מישהו???
זה די דחוף לי
לא רוצה שהחבילה תוחזר לשולח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה