שאלה-
מוכר שלח לי מוצר לא נכון
אחרי התכתבויות שבו הבטיח לשלוח לי שוב מוצר אחר
הגיע שוב אותו מוצר שהגיע כמו בטעות הראשונה
[המוצרים דומים ברעיון, לא לגמרי, האריזות שונות]
בגלל ההמתנה למשלוח השני שהיה אמור לתקן את המשלוח הראשון
נגמר לי זמן ההגנה על המוצר הראשון,
יש מה לעשות?
לפתוח סכסוך על המוצר השני לא שייך כי הוא לא מדווח.

רציתם לחסוך ולהזמין חבילה מחו"ל ביבוא אישי? גם תעריפי אגרות המכס על יבוא אישי עלו היום (ראשון), מבלי שיצאה הודעה על כך באופן רשמי. בני בוחניק, מייסד קבוצת הקניות INeedit, כתב בפוסט בפייסבוק: "החל מהיום וללא שום הודעה מוקדמת - תעריפי האגרות מכס ביבוא אישי עולים. מתי הייתם אמורים לגלות? כשהחבילה תנחת ותהיו מחוייבים..!

מאתר כל רגע

למישהו יש יותר פרטים?

יש לי שאלה.
המחירים באתר נהפכו לי למטבע יורו או מטבע אחר.
אני לא מזהה...
איך הופכים לשקלים בחזרה?

רוצה לשאול האם אני מזמינה דרך שיין או אליאקספרס כוסות לקינוחים אני משלמת מס על זה או לא?

עשיתי הזמנה גדולה כמתנה לאחי שגר בעיר אחרת
הגיע משלוח משולב חוץ מפריט אחד שהגיע רק עכשיו
אני לא רוצה להטריח את אחי
וחוצמזה אין לי מס' מדף כך שיכולים להשיבו בידיים ריקות
אם לא ייקח וההזמנה תוחזר
אני אקבל החזר על הפריט?

עשיתי הזמנה גדולה כמתנה לאחי שגר בעיר אחרת
הגיע משלוח משולב חוץ מפריט אחד שהגיע רק עכשיו
אני לא רוצה להטריח את אחי
וחוצמזה אין לי מס' מדף כך שיכולים להשיבו בידיים ריקות
אם לא ייקח וההזמנה תוחזר
אני אקבל החזר על הפריט?
אני חושבת שכן,
ליתר בטחון אפשר אולי לשלוח הודעה למוכר ולשאול אותו.

אשמח לעזרתכם.
מה זה אומר שכל פעם שאני מתחברת לאלי נחסם לי החשבון
ואז יש דרך לשחזר רק דרך הודעת טקסט ויש לי טלפון כשר
מה אפשר לעשות?

תגידו גם לכם זה קורה כשאתם מבצעים חיפוש??? דחוףףף
1673512201357.png

אשמח לעזרתכם.
מה זה אומר שכל פעם שאני מתחברת לאלי נחסם לי החשבון
ואז יש דרך לשחזר רק דרך הודעת טקסט ויש לי טלפון כשר
מה אפשר לעשות?
שזוהה פעילות חשודה...
כמה חשבונות מאותו כתובת IP וכדו'.

יש שירות בדואר ישראל של משלוח עד הבית ובזמנו האופציה הזו היתה רק עם הודעת SMS השאלה היא האם זה עדיין קיים או שניתן גם עם טלפון כשר? מישהו יודע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה