דסי גרינברגרר
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
- #3,541
אתרוג אבל גם לא הכלאיזה סינון כן פותח?
אתרוג אבל גם לא הכלאיזה סינון כן פותח?
פותחים מחלוקתהמוצר הגיע פגום ושונה ממה שרציתי, הוצאתי תוית החזרה והבאתי לדואר.
הדואר התעכב בהעברת החבילות חזרה ולכן בעליאקספרס טוענים שאי אפשר לתת זיכוי!!
מה עושים?
עכשיו אני באמת כבר לא יודע מה עשותדואר ישראל מתנער מאחריות וטוען שהוא לא אחראי לכאלו מקרים ושזה היה בתקופת החגים ועוד בלה בלה...
כנס לכאן: https://zuzu.deals/184244/aliexpresscoupons/מתי מתחילים המבצעים של ה11.11?
לברר מול חברת השילוח המקומית.
לפעמים יש באגים כאלה, אני תמיד עוקבת מאזור ההזמנות האישימישהו יודע מה קורה עם אישור הזמנה?
תמיד היה מגיע למייל מיד עם הקניה,
ולאחרונה לא מגיע, רק מעקב אחר ההזמנה כשהיא נשלחת.
לדעתי בגלל העומס על השרתים שלהם בעקבות המבצעים ומלירדי הקניותמישהו יודע מה קורה עם אישור הזמנה?
תמיד היה מגיע למייל מיד עם הקניה,
ולאחרונה לא מגיע, רק מעקב אחר ההזמנה כשהיא נשלחת.
(זה עזר לי לשמור על הסדר של הקניות וכו')
מקפיצהשלום,
רציתי לשאול לגבי קישורים שיווקיים
היה לי חשבון (פעם) ולא משכתי את הכסף נזכרתי בזה לאחרונה, אני נכנסת ורואה שאין שם כלום למרות שהיה שם לפחות 100
האם זה הלך לאיבוד?
או שאפשר להשיג את זה בדרך אחרת
תודה רבה
אשמח לעזרה מהמומחיות @פנינה ריימונד @ali-li
תודה רבה
מה עושים אם הכתובת למשלוח לא הייתה נכונה, אבל החבילה כבר נשלחה? לאיזה כפר בדואי בדרום...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים