- הוסף לסימניות
- #3,561
אחרי שהחבילה מגיעה? יעבירו לי אותה לסניף אחר?להתקשר לדואר ישראל
אחרי שהחבילה מגיעה? יעבירו לי אותה לסניף אחר?להתקשר לדואר ישראל
לכאורה מקרה קלאסי שמי שמדביק את המדבקות של מספר מדף התבלבל והדביק על חבילה אחרתאולי מישהו ידע לעזור -
הזמנתי מאלי אקספרס והחבילה לכאורה הגיעה.
הגעתי לנקודת האיסוף, החבילה עם הקוד שלי רשומה על שם אחר,
וגם מבחינת הצורה החיצונית לא מתאימה בכלל למה שהזמנתי.
שלחתי פניה לדואר ישראל, לבנתיים עוד לא קיבלתי תשובה.
קרה לכם?
הם ניסו בנקודת המסירה לאתר באמצעות הקוד מעקב ולא הצליחו. וכשאני מכניסה את הקוד מעקב זה פשוט מראה לי שזה בנקודת המסירה במספר מדף השגוי...לכאורה מקרה קלאסי שמי שמדביק את המדבקות של מספר מדף התבלבל והדביק על חבילה אחרת
נסו להביא את המספר של המעקב שיחפשו, אם יש לכם ניתן לחפש אותו לבד באתר של דואר ישראל
בסוף זה הגיע...הם ניסו בנקודת המסירה לאתר באמצעות הקוד מעקב ולא הצליחו. וכשאני מכניסה את הקוד מעקב זה פשוט מראה לי שזה בנקודת המסירה במספר מדף השגוי...
בפתיחת המחלוקת יש אופציה של החזר כספי בלבדאיך פןתחים מחלוקת ללא צורך להחזיר את המוצר
למשל אם הגיע פגום וכדומה
כי אחרי שביקשתי את ההחזר הוא כתב שהוא מדפיס לי תווית החזרה
נכון אבל בסופו של דבר הוא מבקש שתשלח חזרה את המוצרבפתיחת המחלוקת יש אופציה של החזר כספי בלבד
הבקשה שלך צריכה להיות החזר מלא, המכר או שיערער לגמרי או שיציע שתחזיר את המוצר, תה לא חייב להסכים אתה יכול בהחלט לדחות אותו בטענה כלשהי ולערב את אלי אקספרס בזה, והם יכולים להחלי מה שרוציםנכון אבל בסופו של דבר הוא מבקש שתשלח חזרה את המוצר
האם טעיתי? א''כ תשלח לי בבקשה צילומי מסך
אבל איך אני מבקש את זההבקשה שלך צריכה להיות החזר מלא, המכר או שיערער לגמרי או שיציע שתחזיר את המוצר, תה לא חייב להסכים אתה יכול בהחלט לדחות אותו בטענה כלשהי ולערב את אלי אקספרס בזה, והם יכולים להחלי מה שרוצים
בפתיחת הסכסוך, ואם הוא עדיין מציע להחזיר את המוצר אתה יכול לעשות "דחה הכל" ולערב את אלי אקספרסאבל איך אני מבקש את זה
תחלקו את הקניהדחוף!!!
עשיתי קניה בעלי אקספרס וכשאני לוחץ על אישור קניה זה רושם שחלק מן הפריטים בעגלה שלכם הם בכמויות מוגבלות בלבד אנא הפחיתו פריטים אלו מהעגלה
יש למישהו מושג במה מדובר
תודהבפתיחת הסכסוך, ואם הוא עדיין מציע להחזיר את המוצר אתה יכול לעשות "דחה הכל" ולערב את אלי אקספרס
תבדוק בהזמנות שלי אם זה מופיע לךאולי תוכלו לעזור לי, אין לי הרבה נסיון עם אליאקספרס,
אתמול הזמנתי משהו והיה כתוב שהתשלום עבר אבל לא קיבלתי שום הודעה במייל לגבי ההזמנה, זה בסדר?
ככה זה בזמן האחרון, הם גם לא תמיד שולחים עדכון על המשלוחאולי תוכלו לעזור לי, אין לי הרבה נסיון עם אליאקספרס,
אתמול הזמנתי משהו והיה כתוב שהתשלום עבר אבל לא קיבלתי שום הודעה במייל לגבי ההזמנה, זה בסדר?
אם זה 2 שמות, הם לא יחברו לחבילה אחת, וכך לא יהיה תשלום מסהאם יש אפשרות להימנע בתשלום מס מעל 75 דולר?
באמזון למשל יש אפשרות לפצל את אותה ההזמנה לכמה כתובות או כמה אנשים באותה כתובת.
הזמנתי אתמול הזמנה עס 36 דולר. היום מעוניין להזמין עס 73 דולר. כיוון שלא עברו 72 שעות בין ההזמנות אז זה בעיה.
השאלה אם אני אכתוב על פרטי המשלוח בהזמנה החדשה שם מומצא לחלוטין או כתובת אחרת או טלפון אחר אז זה יכול לעבוד ולא יחברו את זה עם החבילה שהזמנתי אתמול. באותו עניין, כשאני מגיע לאסוף חבילות אני נדרש לתת מספר ת.ז. השאלה היא כיצד הדואר יודע לקשר הזמנה למספר ת.ז. הרי אני לא הקשתי אותו בעליאקספרס. האם לפי טלפון או כתובת או משהו כזה? בקיצור השאלה המרכזית היא כיצד אוכל להימנע מחיבור של ההזמנות לצורך תשלום מס. אנא תגובה מפורטת במידת האפשר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים