דווקא נתקלתי בחיה נדירה כזו,אין חיה כזאת כ.א. ללא עמלת המרה
חכה,הגיעה לי חבילה לparcel home בקניון ביאליק.
כך אני רואה לפי כל המעקבים אחרי המשלוח באתרים שונים.
הבעיה היא שלא קיבלתי הודעה עם מספר מדף וקוד לאיסוף, ואין את זה בשום מקום.
מה אפשר לעשות??
האמת שבסוף הצלחתי ליצור איתם קשר דרך מעקב חבילה באליאקספרס יש יצירת קשר עם השליח בצדחכה,
אתה אמור לקבל בהקדם.
תפתחי מחלוקת באלי אקספרס או שתתכתבי עם השירות לקוחותאשמח לעזרה בעניין חבילה מאלי דרך ציטה..
החבילה הגיעה לנקודה בקצה השני של העיר קרוב לחודש אחרי שהיתה אצלם במרכז מיון... ואחרי בקשת ניוד של החבילה אותו סיפור זה כבר שבועיים תקוע ככה ושוב במחסן מיון.
למי אני אמורה להתלונן ומי אמור לתת לי החזר?
אודה מאד לעזרה
הפריט כמובן כבר לא רלוונטי....
תודה רבה!
תודה!תפתחי מחלוקת באלי אקספרס או שתתכתבי עם השירות לקוחות
תעלי להם צילום מסך מהמעקב ותגידי להם שזה מאוד רחוק ממך ואין לך אפשרות לקחת את זה ואת לא אשמה שעבר הרבה זמן וכו'תודה!
פתחתי והתכתבתי
אבל הם רוצים הוכחות או שאני אחזיר את הפריט עצמו
איך אני יכולה להחזיר פריט שלא הגיע אלי שזה עיקר הטענה שלי שהוא חודשיים בדרך?
כןתעלי להם צילום מסך מהמעקב ותגידי להם שזה מאוד רחוק ממך ואין לך אפשרות לקחת את זה ואת לא אשמה שעבר הרבה זמן וכו'
התכתב גם עם נציג אנושי?
נכון מניסיון זה עוזר!התכתב גם עם נציג אנושי?
שלח קישור ואחפש לך אותו עם משלוח חינםעד היום לא יצא לי לקנות מעלי ולשלם דמי משלוח נורא גבוהים.
היום נתקלתי בפריט שהמשלוח שלו נורא יקר, אני לא רוצה לשלם כזה מחיר..
יש אולי דרך להפחית את העלות או משהו? זה דיי דחוף לי
זה תלוי במוצר. אם זה בכלל המוצרים כנראה משהו מהסינון...כל הזמן אני לא יכולה לראות תגובות על פריטים מישהו יודע מה לעשות?
נשמח לעזור לך למוצאו ללא עלות משלוח ועם הגעה מהירה. מה הפריט?עד היום לא יצא לי לקנות מעלי ולשלם דמי משלוח נורא גבוהים.
היום נתקלתי בפריט שהמשלוח שלו נורא יקר, אני לא רוצה לשלם כזה מחיר..
יש אולי דרך להפחית את העלות או משהו? זה דיי דחוף לי
תתכתבי עם נציג אנושי בשירות לקוחותאשמח לעזרה דחופה
הזמנתי לבת שלי מצלמה מדפיסה והיה לה כמה תקלות * לא תמיד מדפיסה
*לא תמיד נכנסת לגלרית תמונות
*והתמונות לא נשמרות ז"א רואים ריבוע שחור על המסך.
פתחתי מחלוקת וביקשו ממני להחזיר את המוצר ובאמת החזרתי אותו דרך דואר ישראל.
עכשיו קיבלתי תשובה מהם שהמוצר לא התקבל בזמן ולכן הסכסוך נסגר
ככה שאין לי החזר וגם לא מצלמה לילדה...
מה אפשר לעשות????
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //