קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-06-05 142849.png
    צילום מסך 2025-06-05 142849.png
    KB 25.7 · צפיות: 12
אשמח לעזרה דחופה...
אני רוצה לבצע הזמנה - ראשונה שלי באתר
מנסה לבצע עם חשבון פיי פאל (שילמו איתו בעבר באליאקספרס - בטוח עובד)
אני מקבלת את ההודעה הזו:
1749160178213.png

מה אפשר לעשות? למה זה מופיע?
תודה מראש למסייעים!

אשמח לעזרה דחופה...
אני רוצה לבצע הזמנה - ראשונה שלי באתר
מנסה לבצע עם חשבון פיי פאל (שילמו איתו בעבר באליאקספרס - בטוח עובד)
אני מקבלת את ההודעה הזו:
צפה בקובץ המצורף 1981855
מה אפשר לעשות? למה זה מופיע?
תודה מראש למסייעים!
זה נראה שאכן התחברת לחשבון פאיפל שלך, האשראי הזה הוא בתוקף? אין לך עוד לחצן להוספת אשראי חדש?

היי
הזמנתי מוצר מאלי, ובמעקב משלוח נראה כאילו הזמנתי אותו פעמיים (רשום עדכון לגבי 2 חבילות שלכם)– אבל כשאני בודקת בפירוט ההזמנה, מופיעה רק פעם אחת.
קרה למישהו דבר כזה?
הגיוני שחויבתי פעמיים למרות שהזמנתי פעם אחת?

היי
הזמנתי מוצר מאלי, ובמעקב משלוח נראה כאילו הזמנתי אותו פעמיים (רשום עדכון לגבי 2 חבילות שלכם)– אבל כשאני בודקת בפירוט ההזמנה, מופיעה רק פעם אחת.
קרה למישהו דבר כזה?
הגיוני שחויבתי פעמיים למרות שהזמנתי פעם אחת?
יש לאלי הרבה בעיות עם כתיבת המיילים, אני מקבלת מיילים שהחבילות נשלחו גם אחרי שקיבלתי אותם:)
ליתר ביטחון תבדקי בפירוט אשראי.

קניתי נגן ופחות משבועיים אחרי שקיבלתי נהרס ואין תצוגה בחצי מהמסך
פניתי לאלי אקספרס והםנתנו לי אפשרות של החזרה ושלחו תוית
הבעיה שאני פוחדת להחזיר את הנגן ובסוף המוכר לא יחזיר את הכסף וגם את הנגן אני אפסיד :(
מישהו התנסה בזה?
ניסיתי לפנות אל המוכר בהודעה אישית והוא לא עונה..

קניתי נגן ופחות משבועיים אחרי שקיבלתי נהרס ואין תצוגה בחצי מהמסך
פניתי לאלי אקספרס והםנתנו לי אפשרות של החזרה ושלחו תוית
הבעיה שאני פוחדת להחזיר את הנגן ובסוף המוכר לא יחזיר את הכסף וגם את הנגן אני אפסיד :(
מישהו התנסה בזה?
ניסיתי לפנות אל המוכר בהודעה אישית והוא לא עונה..
אם יש לך את האריזה המקורית (עדיף עם המדבקה שהיתה על האריזה) אז אין לך מה לחשוש, המוצר לא מגיע למוכר אלא למחסנים שלהם בארץ וברגע שהם רואים שזה אכן המוצר הם מיד מזכים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה