בימים האחרונים אליאקספרס לא נותן לי את האפשרות להוסיף לסל, ז"א הכפתור של הוסף לסל לא קיים בכלל
מישהו נתקל בכזה דבר?
יש לך תוסף כלשהוא?

דווקא באליאקספרס? לא נראה לי
זה נראה אצלך ככה או רק קנה עכשיו?
את יכולה להביא קישור לדוגמא
image (31).png

יכול להיות אבל אף פעם לא נתקלתי בזה וזה ברוב הקישורים שאני פותחת
צרפי קישור ספציפי לדוגמא בו לא מופיע לך הוספה לעגלה. כך נוכל לוודא אם זה רק אצלך או משהו רוחבי.

מעניין, גם אני חווה את אותה בעיה, אבל היא מופיעה רק באחד מהחשבונות שלי בעלי אקספרס.
ההבדל היחיד שאני מזהה בין שני החשבונות הוא שהחשבון שבו כפתור "הוסיפו לעגלה" מופיע - מצורף למסלול AliExpress Business, והחשבון שבו הכפתור נעלם - חשבון רגיל ללא AliExpress Business. בנוסף, כשהכפתור לא מופיע, מופיע ההודעה "מקסימום של 1 ללקוח".
בשורה התחתונה הבעיה לא ספציפית אצלכם, לא קשורה למחשב או לתוספים כלשהם. ואין בידכם דרך לפתור אותה. ייתכן שהצטרפות למסלול AliExpress Business תפתור את הבעיה (אבל זו רק השערה שמבוססת על ההבדל שזיהיתי בין החשבונות).

שום קישור שיווקי לא נפתח לי
קישורים רגילים כן
מישהו נתקל בתופעה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה