אם זה סכום ששוה טרטורחייבת עזרה דחופההה מהמבינים באמזון
הזמנתי מוצרים בסכום שמאפשר משלוח חינם, ואז כמובן שהם טענו שלא כל מוצר מאפשר משלוח חינם, ואני לא זכאית.
ביקשתי שוב ושלחו לי מייל עם הבטחה שאחרי שהמוצר יגיע אקבל חזרה את דמי המשלוח!
ועכשיו הם פשוט מתעלמים ממני באלגנטיות ועונים לי למייל תשובות לא קשורות!!
יש מה לעשות??
בהלם שזה השירות שהם נותנים
(את המוצרים אני כבר לצערי לא יכולה להחזיר כי הם לאחר שימוש...)
www.prog.co.il
לפני בערך חודש היה לי אותו סיפור בדיוקחייבת עזרה דחופההה מהמבינים באמזון
הזמנתי מוצרים בסכום שמאפשר משלוח חינם, ואז כמובן שהם טענו שלא כל מוצר מאפשר משלוח חינם, ואני לא זכאית.
ביקשתי שוב ושלחו לי מייל עם הבטחה שאחרי שהמוצר יגיע אקבל חזרה את דמי המשלוח!
ועכשיו הם פשוט מתעלמים ממני באלגנטיות ועונים לי למייל תשובות לא קשורות!!
יש מה לעשות??
בהלם שזה השירות שהם נותנים
(את המוצרים אני כבר לצערי לא יכולה להחזיר כי הם לאחר שימוש...)
מחילה, אבל אין דבר כזה "סכום שמאפשר משלוח חינם"הזמנתי מוצרים בסכום שמאפשר משלוח חינם, ואז כמובן שהם טענו שלא כל מוצר מאפשר משלוח חינם, ואני לא זכאית.
@rubi
המחיר חזר, עולה יורד, צריך לתפוס את הרגע.
בארץ נמכרת ב-3,000 ש"ח ומעלה.
מצלמה Panasonic LUMIX G100 4k
צפה בקובץ המצורף 1856542
ק.ש
מציע לבדוק כל רבע שעה, הבוקר בשעה 8 היה ולאחר רבע שעה הפסיק,כבר לא![]()

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים