- הוסף לסימניות
- #4,781

המשלוח אמור לבוא בתאריך שכתבו לך מראשהזמנתי מהקישור הנ"ל בתאריך 15/12
הוספתי עוד מוצר בשביל תיקון הבאג לחישוב המס
המוצר הנוסף הגיע תוך שבוע
הטינקו עדיין לא יצא למשלוח
מה זה אומר שטרם יצא למשלוח? האם יש מצב שיבטלו את זה, או שהמוכר חייב לשלוח?
לא כתוב כלום על המשלוחהמשלוח אמור לבוא בתאריך שכתבו לך מראש
תתכתב איתם בצ'אט
במקרה של איחור הם יחזירו לך כסף מהמשלוח או יפצו אותך בכסף
רק לקחת בחשבון שלא תרצו להשתמש עם המפיונים....מחיר הזוי על סט צלחות קומפלט מפלסטיק קשיח לחטיפה
הסט כולל 25 צלחות גדולות ו-25 קטנות.
50 מזלגות
25 כפות
25 סכינים
25 מפיות דמוי פשתן
המחיר 168 ש"ח
סמנו קופון הנחה 50%
סה"כ פחות מ-85 ש"ח
נכלל במשלוח חינם
סט צלחות מדהים קומפלט (ללא כוסות)
![]()
![]()
צפה בקובץ המצורף 1857466
ק.ש
גוזרים את זה לחצירק לקחת בחשבון שלא תרצו להשתמש עם המפיונים....
זה עם סמל מובהק של חגם
זה לא נראה טוב הענין, כבר קרה לי עם 3 פריטים שמבטיחים לך תאריך למשלוח, אחרי 3 חודשים זה מתבטל.
מסכימה עם זה לגמרי, טעות שהסכמתי מראשאתמול בדיוק מה שקרה לי איתם, הם אמרו לי להזמין ואז ישלחו לי זיכוי מייד אח"כ ופשוט התעקשתי איתם לקבל זיכוי עכשיו כדי להשתמש בו בקנייה הנוכחית וזה מה שהם עשו בסוף..
פעם הבאה תתעקשו לקבל עוד לפני הקנייה..
זה המקרה, הובטח לי שאקבל חזרה את דמי המשלוח (אני יכולה לצרף לכאן את המייל..) והם פשוט מתעלמים מהנושא באלגנטיות ובכלל לא עונים תשובות הגיוניות.אם זו פעם ראשונה אז סיכוי טוב שטעית במשהו.
הזמנתי שם עשרות פעמים בעשור האחרון (יכול להיות שמאות) ומעולם לא נתקלתי בבעיה כזו. תמיד שרות לקוחות ואמינות יוצאי דופן.
ממליצה לבדוק מה בדיוק קרה שם ובכל מקרה להבין שזה חד פעמי לחלוטין
בערך 3 שבועות,כתבתם "(את המוצרים אני כבר לצערי לא יכולה להחזיר כי הם לאחר שימוש...)"
זה לא מדוייק, אפשר להחזיר גם אם השתמשתם, כמה זמן עבר מאז שקיבלתם את החבילה?
כנסו להזמנות שלי, החזרת מוצר, כמו שתמיד עושים החזרת מוצר, שם ישאלו אותכם מה מצב המוצר?מסכימה עם זה לגמרי, טעות שהסכמתי מראש
למרות ששאלתי כמה פעמים איך אני יודעת שתקיימו את ההבטחה? וענו ששולחים לי במייל ושהכל מתועד וכו' ואני רואה שזה פשוט שטויות!!
זה המקרה, הובטח לי שאקבל חזרה את דמי המשלוח (אני יכולה לצרף לכאן את המייל..) והם פשוט מתעלמים מהנושא באלגנטיות ובכלל לא עונים תשובות הגיוניות.
בערך 3 שבועות,
איך אפשר להחזיר מוצרים לאחר שימוש??
תודה לכולם על העזרה!
איפה החזרתם?איפה שאני הייתי לא צריך.
מקישים החזרת חבילה, פרטים, שם טלפון, סורקים את הברקוד או כותבים, בוחרים איזה תא לפתוח לפי גודל החבילה, מכניסים סוגרים וזהו.
חג המולדמחיר הזוי על סט צלחות קומפלט מפלסטיק קשיח לחטיפה
הסט כולל 25 צלחות גדולות ו-25 קטנות.
50 מזלגות
25 כפות
25 סכינים
25 מפיות דמוי פשתן
המחיר 168 ש"ח
סמנו קופון הנחה 50%
סה"כ פחות מ-85 ש"ח
נכלל במשלוח חינם
סט צלחות מדהים קומפלט (ללא כוסות)
צפה בקובץ המצורף 1857471
צפה בקובץ המצורף 1857473
צפה בקובץ המצורף 1857466
ק.ש
כבר העירו את זה לעיל.חג המולד
מודיעין עיליתאיפה החזרתם?
החזרתי עכשיו נעליים לאחר שימוש של יומיים בלי אריזה המקורית וקיבלתי החזר מלאמסכימה עם זה לגמרי, טעות שהסכמתי מראש
למרות ששאלתי כמה פעמים איך אני יודעת שתקיימו את ההבטחה? וענו ששולחים לי במייל ושהכל מתועד וכו' ואני רואה שזה פשוט שטויות!!
זה המקרה, הובטח לי שאקבל חזרה את דמי המשלוח (אני יכולה לצרף לכאן את המייל..) והם פשוט מתעלמים מהנושא באלגנטיות ובכלל לא עונים תשובות הגיוניות.
בערך 3 שבועות,
איך אפשר להחזיר מוצרים לאחר שימוש??
תודה לכולם על העזרה!
במייל הראשון שקיבלת מהם, שההזמנה שלך התקבלה, כתוב מה תאריך המשלוח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים