איזה צבעים אילו? יש לי את הצבעים הקלאסיים שמגיעים באריזה תכלת (עם ציור גלובוס, אולי)גירי שעווה (רינגו),
הצבעים כ"כ קטנים שאפילו לא מתחדדים יש אולי עוד שיטה לפורר אותם?מחדדים את הצבעים במחדד,
נכתב ע"י shevi100;1167260:אני מתעודדת, חשבתי שרק הבת שלי לא יודעת לשמור.![]()
נכתב ע"י מירי456;1167328:הצבעים כ"כ קטנים שאפילו לא מתחדדים יש אולי עוד שיטה לפורר אותם?
זו תופעה שקיימת בכיתה א'נכתב ע"י מירי456;1167347:גם הבת שלך בכתה א'?
אני רוצה לדעת אם זה נורמלי,
דבק סטיק כל שבוע שבועיים נגמר
עפרונות מגיעים לאורך של 5-6 ס"מ ג"כ בשבועיים
ועל צבעים כבר דיברנו...
מה יהיה כשיהיו לי כמה בנות בביה"ס?
נכתב ע"י מירי456;1167347:גם הבת שלך בכתה א'?
ועל צבעים כבר דיברנו...
בכל אביזרי הכתיבה - עפרונות, מחקים, מחדדים, צבעים, לורדים ועוד אין כמו חברת STADLER .נכתב ע"י R.Design;1167548:כנ"ל.. אם לבת ב-א' באותה הצרה - אין יום בלי שכפולים.
אבל אחרי שנגמרו/נשברו שלוש חבילות של צבעי אסטרא, קניתי לה את הצבעים כמו בתמונה המצורפת. עולה פי שתיים (קניתי ב- 15.90) אבל שווה.
ראשית, לא נשבר בגלל מעטפת הפלסטיק שיש לכל צבע.
שנית, לא צריך חידוד אז גם לא נגמר כ"כ מהר.
שלישית, הם גדולים וארוכים.
יוצא ששהמחיר שווה בהחלט.
גם הבת שלך בכתה א'?
ועל צבעים כבר דיברנו...
נכתב ע"י הצלחה;1168630:הבן שלי גם בכתה א' (בן 5.5) וכל שבוע בערך הקלמר מתרוקן וצריך לקנות חדש (2 עפרונות, מחק, מחדד, צבעים) כל פעם מחדש הוא מבטיח לשמור ובסוף הכל נאבד לו (למרות שרשום שם בדר"כ)
מה עושים?
דהיינו, כשנותנים לילד לחם, צריך לתת לו יותר כי הוא מפורר. כמו לחם - כך לורדים...לחם לפי הטף
רש"י: לפי הטף. לפי הצריך לכל בני ביתם:
שפתי חכמים: כלומר דרך הטף הוא לפרר הלחם שלא לצורך, ואמר שאף לפי צורך הטף שדרכן לפרר שהוא יותר מכדי צרכן כלכל אותן, כל שכן שכלכל לפי הצורך לבני ביתם:
נכתב ע"י למען דעת;1168657:הגישה שלי היא:
דהיינו, כשנותנים לילד לחם, צריך לתת לו יותר כי הוא מפורר. כמו לחם - כך לורדים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים