- הוסף לסימניות
אפשר בבקבוקיםואחרי הבישול העברתי לקונטיינרים פלסטיק,
יותר קל בדרכים.
אפשר בבקבוקיםואחרי הבישול העברתי לקונטיינרים פלסטיק,
אפשר לקחת מלצרלארגן את המטבח שעה לפני שבת
לחתוך נילונים ולערוך לפני שבת
לי נשמע קל יותר להעביר לקופסאות מלבניות ולהקפיא, ואז לארוז בקופסת קרטון ויציב.אפשר בבקבוקים
יותר קל בדרכים.
בע"ה מאוחר יותר אכתובאני אשמח לטיפים
(אמנם אני מכינה לכמות קטנה יותר 50 איש כולל ילדים, ולא שבע ברכות)
אבל נראה לי שיעזור גם לי
אני לא יודעת מה את, אבל אני יום אחרי חתונה של אחות שוכבת מתה במיטה, בקושי מסוגלת להתארגן לשבע ברכות.הייתה ילדה אחת.
אבל אני לא מבינה מה הבעיה? אני מתארגנת כמעט עם הכל מראש. משאירה רק את הפינישים ליום חמישי- שישי.
לחתונה עצמה אני כמעט לא צריכה להתארגן- רק לקחת יום חופש ביום של החתונה והלוואי הלוואי גם יום לפני, תסרוקת קלילה לגדולה, איפור לעצמי, להלביש את כולן, וזהו בערך. משהו כמו שעה עבודה.
אני עשיתי ככה וזה מאוד קל,חשבתי לבשל את המרק מרוכז מאוד
להקפיא ולשנע כמו שתיארת
ושם להוסיף מים ולחמם
יוצא כמות קטנה יותר שצריך להקפיא ולשנע.
מי דיבר על להיות אחראית על השבת? התנדבתי נטו לבשל.טוב אז אני באמת מצטערת אם אני חוזרת על מה שכתבו אין לי זמן לקרא הכל
אבל את לגמרי לגמרי חיה באשליות סורי
הילדים מטורללים ביום של החתונה ויום אחרי לגמרי , אל תצפי לשקט וכולם בחוץ ב8 בבוקר כמו ביום שישי רגיל כן?
והיום של החתונה גומררררררררר
היתה לנו חתונה של אחינית בחמישי, בשישי בקושי עמדתי על הרגליים, הכנתי רק שבת בבוקר לעצמינו ולעוד משפחה ולקנות לגיסתי כמה דברים של הרגע האחרון שבקשה ומקלחות לילדים לא מאופסים נגמרתי לחלוטין.. לא מדמינת מצב שבסעודה בלילה היה לי כח לעמוד כל הזמן על הרגלים והלראות איפה כל מנה ומה לחלק ואיך וכו.. (גם אם תהיה עזרה בהגשה, העול עליך כמבשלת)
זה המון המון המון ארגון ועבודה, (גם אם הכל מבושל מראש) תצטרכי להיות בשישי שבת בפול-פוקוס
מה שעשו ההורים של האחינית שהתחתנה בחמישי - ארזו חלק מהמנות של החתונה ישר לאולם של השבע ברכות.. (מראש, לא מהשאריות..) זה יוצא יותר זול מקיטרינג, אולי שוה לכם להזמין עוד איזה 50 מנות ולהגיד לאולם לשמור בצד בקופסאות מראש + מה שישאר.. (מניחה שגם בחתונה תהיה את מגבלת העוף?!)
אפשר להכין הכל מוקפא, ולהרכיב ביום שישי,חמין
באמת כולי הערכה!בכל מקרה נשאר רק רבע מהשבת- 4 סלטים מרק וחמין. ויש לי גם עזרה.
נשמע הרבה יותר ריאלי.שורה תחתונה משיחה עם אבא שלי מתברר שחלק הוא מזמין, מה שנשאר זה:
מרק עם עצמות בקר/ פרווה
חמין
4 סלטים
שתיה, חד"פ ולחמניות וכל הדברים האלו מלכתחילה לא היו ברשימה.
ירד ל50 מנות- לא מזמינים כמעט אף אחד- מצד הכלה דוד אחד מצד האמא ודוד אחד מצד האבא, סבים סבתות, ואולי עוד טיפה מצד החתן חוץ מהמשפחה הביולוגית- החתן בכור ומשפחת הכלה צעירה.
מרק תכיני מרוכז בסיר קטן יותר, בתחילת שבוע, תקפיאי, בערב שבת תפשירי, תוסיפי מיים ומלח-בכל מקרה נשאר רק רבע מהשבת- 4 סלטים מרק וחמין. ויש לי גם עזרה.
טיפים להתארגנות-אני אשמח לטיפים
(אמנם אני מכינה לכמות קטנה יותר 50 איש כולל ילדים, ולא שבע ברכות)
אבל נראה לי שיעזור גם לי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים