שואב שוטף שואב שוטף הכי טוב שקיים בשוק

הוראות להעברת דרימי לעברית
בקישור הנ"ל כתבתי הוראות של העברת הדרימי לעברית באפליקציה.
שירות מצויין מאלקטרו ביי, הגיע תוך יום עד הדלת של הבית, כמובן שמיד אחרי ההזמנה קיבלתי כבר הודעה שההזמנה יצאה לחברת השליחויות ושלחו לי עדכונים.
עובד מצויין, מרוצים מאד.

מישהו נתקל בדגם הזה?

DREAME​

• דגם: H12S AE
יש לי אפשרות לקבל אותו במחיר ממש נמוך . משתלם?

האם יש באנשהו מדריך שעורך השוואה בין סוגי השואבים והדגמים, היתרונות והחסרונות?

אני מאד רוצה לקנות, אבל לא רוצה לגלות אחר כך שבדיוק בדגם שלא קניתי יש מאפיינים שמאד הייתי מעוניין בהם.

האם יש באנשהו מדריך שעורך השוואה בין סוגי השואבים והדגמים, היתרונות והחסרונות?

אני מאד רוצה לקנות, אבל לא רוצה לגלות אחר כך שבדיוק בדגם שלא קניתי יש מאפיינים שמאד הייתי מעוניין בהם.
זה יהיה מאוד קשה למצוא בצורה הזו, ועוד מדריך אוביקטיבי..
אבל אולי עדיף ללכת בסדר הפוך. לכתוב מה הנקודות שהכי חשובות לך במכשיר הזה ולפי זה אולי אנשים יוכלו לענות לייעץ ולעזור.
בהצלחה!

אבל אולי עדיף ללכת בסדר הפוך.

לא שייך.
לא חויתי בכלל את אופן השימוש, ולכן אין לי אפשרות להמציא מה חשוב לי.
אבל ברור לי שאחרי שיהיה לי, זה יהיה לי מאד חשוב הרבה פרטים.

לשם דוגמא.
כמה פעמים שהחלפתי מכשיר סלולרי הופתעתי כל פעם מכל מיני פונקציות שהייתי רגיל אליהם שנעלמו.
לא הייתי מעלה על דעתי מראש לשאול עליהם.

קל וחומר כאשר מדובר ביצור חדש לגמרי.

לא שייך.
לא חויתי בכלל את אופן השימוש, ולכן אין לי אפשרות להמציא מה חשוב לי.
אבל ברור לי שאחרי שיהיה לי, זה יהיה לי מאד חשוב הרבה פרטים.

לשם דוגמא.
כמה פעמים שהחלפתי מכשיר סלולרי הופתעתי כל פעם מכל מיני פונקציות שהייתי רגיל אליהם שנעלמו.
לא הייתי מעלה על דעתי מראש לשאול עליהם.

קל וחומר כאשר מדובר ביצור חדש לגמרי.
זו אכן בעיה.
אם יש לך אפשרות המלצתי לשאול ממישהו קרוב [לא שכן...] ליום יומיים לנסות בכל מיני צורות ולקבל איזה מושג בזה.
זה קצת פחות מורכב מטלפון סלולרי.

מישהו נתקל בדגם הזה?

DREAME​

• דגם: H12S AE
יש לי אפשרות לקבל אותו במחיר ממש נמוך . משתלם?
זה דגם פחות טוב מH12 PRO.
מיכלים יותר קטנים.
200W לעומת 300W
סיכום לא שווה בכלל...

יש לי שאלה דחופה לפני רכישה
האם אפשר להשתמש בכל אפשרויות הניקיון של דרימי H14 PRO רק באפליקציה?
או שיש לחצנים על המכשיר עצמו?

יש לי שאלה דחופה לפני רכישה
האם אפשר להשתמש בכל אפשרויות הניקיון של דרימי H14 PRO רק באפליקציה?
או שיש לחצנים על המכשיר עצמו?
יש לחצנים.
אפשר להשתמש בלי אפליקציה.

לקחתי ממישהיא בהשאלה את H14, אני רואה שזה לא מביש את הרצפה
האם יש דגם שכן מיבש?
תודה

אשמח לדעת איפה מוכרים את ה14 פרו. משום מה בזאפ ורשתות החשמל לא מופיע הדגם הזה
תודה

לפני קנית H 14 דרימי האם שווה להוסיף עוד כמה מאות שקלים בשביל הדגם הפרו .
בגלל תאורה במברשת ואפשרות ללכת אחורה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה