- הוסף לסימניות
מייבשים אותו כדי שלא יעלה ריח לא נעים אחרי השימוש לא תו"כ.מיש... יכול להסביר לי לשם מה צריך ייבוש של המברשת?
הרי בלא”ה הוא עובד על רטוב
אחרי השטיפה של המברשת כי היא מתלכלכת תו"כ שימוש.
מייבשים אותו כדי שלא יעלה ריח לא נעים אחרי השימוש לא תו"כ.מיש... יכול להסביר לי לשם מה צריך ייבוש של המברשת?
גם סמרטוט רגיל עובד על רטוב ועדין לא משאירים אותו כך אלא מכבסים ומייבשים אותו לאחר שימושמיש... יכול להסביר לי לשם מה צריך ייבוש של המברשת?
מישהו יודע לומר מנסיון כמה זה תוספת משמעותיתההבדלים העיקרים:
הליכה אחורה יותר קלה.
מקום נפרד לסבון.
תאורת לד לריצפה.
שירות זוועה מניסיון... השואב משהו משהו עד שהוא מתקלקל ואז מונח כאבן שאין לה הופכין...@דג סלומון @chyz @ח.ג.צ וכל מי שיש לו נסיון נשמח לעוד מידע,
א. מה לגבי השירות, הבנתי באשכול אחר שהמקומות שהם נותנים שירות הם רחוקים, האם אכן זה כך?
ב. לגבי הייבוש האם זה יותר מורכב לייבש אותו מהטינקו.
ג. האם אכן נשאר פס לאחר הניקוי וצריך לעבור שוב פעם?
תודה רבה
בדיוק עכשיו נהרס לי, ואני במרוץ אחרי השירות של מודן.שירות זוועה מניסיון... השואב משהו משהו עד שהוא מתקלקל ואז מונח כאבן שאין לה הופכין...
וצריך מאד להיזהר עם חומרי השטיפה שמכניסים שם כי קצף הורס את זה.
ניסיתי וניסיתי וניסיתי....בדיוק עכשיו נהרס לי, ואני במרוץ אחרי השירות של מודן.
ניסיתם לפנות אליהם ולא תיקנו את זה בתוך האחריות?
שירות זוועה מניסיון... השואב משהו משהו עד שהוא מתקלקל ואז מונח כאבן שאין לה הופכין...
דרימי?ניסיתי וניסיתי וניסיתי....
נעלם לי האחריות והם לא מוכנים לתקן אפילו לא בתשלום, זה מונח כאבן שאין לה הופכין...
לא.דרימי?
על איזה מכשיר מדובר?שירות זוועה מניסיון... השואב משהו משהו עד שהוא מתקלקל ואז מונח כאבן שאין לה הופכין...
השגת מידע בקשר לזה?יש הבדל משמעותי בין ה- DUAL ל- CORE?
יש הבדל עצום בין הדגמים...השגת מידע בקשר לזה?
יש הבדל בין הדגמים?
האם מדובר בH14 PRO?האמת היא שהתלבטתי לקנות את הפרו או לא .
וקניתי את הפרו משום שאמרתי שאם כבר מוציאים הרבה כסף על דבר שמקל לנו את הבית
אז שווה לי להוסיף עוד קצת על מה שמקל עוד יותר שזה המקום לסבון ולא כמו הרגיל שלכל מיכל מים צריכים להוסיף סבון וכמובן שזה הולך אחורה כמו קדימה ובשבילי זה נראה לי קצת משמעותי ויש לו גם מנגנון לחיתוך שערות ודומיהם
ואחרי הכול התאורה במברשת עושה מצב רוח.
ונראה לי שיש לו עוד כמה דקות בטריה.
כן.האם מדובר בH14 PRO?
אז למה לא כולם קונים אותו אלא את הרגיל?
כי הוא יותר זול.אז למה לא כולם קונים אותו אלא את הרגיל?
יש כפתור מעל המיכל המים הנקיים להחלפת שפות.@בת של הקב"ה!!!
את יודעת איך משנים שפה בלי אפליקציה?
זה רק שואב שוטף בלי החלק היבש.@בת של הקב"ה!!!
את יודעת איך משנים שפה בלי אפליקציה?
ואת יודעת האם זה גם שואב אבק רגיל לא רק שואב שוטף?
אני לוחצת על 14 והוא אומר קול גבו וקול נמוך, לא אומר לי כלום על שפהכי הוא יותר זול.
יש כפתור מעל המיכל המים הנקיים להחלפת שפות.
בקובץ המצורף נקודה 14.
צפה בקובץ המצורף 1925920
זה רק שואב שוטף בלי החלק היבש.
לחיצה ארוכה.אני לוחצת על 14 והוא אומר קול גבו וקול נמוך, לא אומר לי כלום על שפה
זה אמור להיות רשום איפשהו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים