עזרה שוב צינתוקים... מה עושים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי ימות המשיח לא מתבטא בצינתוקים, למען השם מדוע בחרתם בשם הזה....

לא רוצה צינתוקים לא ב 12 בצהרים ולא ב 12 בלילה ואני לא צריך להסיר את המספר שלי, אתם צריכים לבקש ממני אישור להיכנס לתוך הסלולרי שלי ולהטריד אותי, את המשיח אתם ודאי לא מקרבים, להיות גאים בדבר הזה?.... ממש.....

• הוסף לסימניות
חוק, חוק חוק חוק, חוק, חוק

יותר נכון צחוק צחוק...

IVR לצערי צודק שכרגע זה "חוקי" כי יש פירצה בחוק שצינתוק\הודעה פרסומית חד פעמית היא חוקית. וזו פירצה שימות המשיח ולקוחותיו והמפעילים האחרים מנצלים היטב היטב כל יום, כל היום ובכל שעה כשהם מחליפים מספרים פעמיים ביום יש להם טענת "חד פעמי" על כל הודעה שכזו.... ויש עוד כמה סעיפים בחוק בסגנון הזה שעו"ד ממולח ייאחז בהם בעת צרה וכך הם מוגנים מכל תביעה...

שלחתי בעבר תלונה לגבי זה למשרד התקשורת וללשכת הרב מקלב, אמרו שהענין מטופל וכבר מקודם ובקרוב ייכנס חוק חדש שיעשה סדר במטרד הטלפוני הזה.

האם זה יהיה פתרון סופי שיחזיק עד ביאת המשיח? ימים (יותר נכון: ימות...) יגידו...

• הוסף לסימניות
ימות המשיח נותנת פלטפורמה טכנית בלבד, היא לא מגדירה אותה ולא קובעת את סדר השלוחות ואף לא מחייגת לאנשים.

פלטפורמה טכנית שבערך 90% מהשימוש שלה זה להטריד אנשים

• הוסף לסימניות
ידוע לי שההנהלה העבירה משימה לצוות המתכנתים משימה לפתח מערכת הסרות משכוללת יותר שתאפשר הסרות חלקיות / פתיחה חלקית מהסרות. מדובר במשימה לא פשוטה טכנית ואני מאמין שהיא תעלה בקרוב.

רק הבעיה הגדולה היא שאתם דורשים בעד זה צילום ת.ז.!!!!!!!! +מכתב בקשה והסכמה.... וכו'
על מה ולמה????, למה שאביא לכם ת.ז. שלי???

• הוסף לסימניות
@ivr, למה יש קוים שמרשים לעצמם להכניס קדימון של דרשה שלמה ומרתיחה, ואופציית ההסרה נשמעת אי שם, אחרי כל הפירוט?
לדעתי, אתם צריכים לתכנת את כל הקוים (ללא יוצא מן הכלל!) שהתוכן יוצג בצורה כזו:
"שלום, הגעתם לקו איקס וויי זד. להוספה או הסרה הקישו !@#$%^&*" ואח"כ ימשיך כל המלל.

כך גם, שלא תהיה אופציה לבעלי קו להפוך את עצמם לקו כפוי, על ידי שיבטלו את אופציית ההסרה. אם יש לקוח שצורך קו כזה (נניח קו של בתי ספר) - רק אתם תוכלו להגדיר את אופציית חוסר ההסרה.

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי לפני כמה שבועות הטרדה מקו של ימות המשיח להתפלל על האדמור מויזניץ מונסי וכן פעם נוספת על התרמה כלשהיא, אבל אני מקבל מידי יום לפחות פעמיים הטרדות מקווים של קליקול שלא נותנים בכלל אפשרות להסרה כללית, ימות המשיח הוא 'זהב' לעומתם....
מי שרוצה להתלונן https://clickcall.co.il/ או <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
הקווים הם לא שייכים לימות המשיח, אלא של לקוחות שבנו את המערכת שלהם בפלטפורמות הטכניות של ימות המשיח.
בכל מקרה, אשמח שתשלח לי בפרטי את הפרטים לצורך בדיקה.

נראה לי שהאמור לעיל אינו תואם את החוזה שאתם מחתימים, האומר שהכל שייך לימות המשיח וגם באם המפעיל ירצה את המספר בעתיד יצטרך לשלם סכומים גדולים לפי חודשי השימוש בגין שימוש במערכות החינמיות של ימות המשיח.

וכנ"ל בניוד מספר של קו פרטי למערכת ימות, שהופך את המספר לבעלות של ימות בלבד, ובהתאם לחוזה הנ"ל.

• הוסף לסימניות
תודה על תגובתך
אם ע"פ חוק חייבים לתת אופציה להסרה הנכם יכולים לתכנת את זה על הפלטפורמה או לחייב את הקווים לקבוע מספר מסויים להסרה זה יוריד את רמת התלונות ב 90 אחוז
@ivr לתשומת לבך, חשוב מאוד!!!
לקבוע שלוחה קבועה להסרה!!!! (נניח שלוחה 9)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני קיבלתי לפני כמה שבועות הטרדה מקו של ימות המשיח להתפלל על האדמור מויזניץ מונסי וכן פעם נוספת על התרמה כלשהיא, אבל אני מקבל מידי יום לפחות פעמיים הטרדות מקווים של קליקול שלא נותנים בכלל אפשרות להסרה כללית, ימות המשיח הוא 'זהב' לעומתם....
מי שרוצה להתלונן https://clickcall.co.il/ או <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה על הכתובת. חשוב מאוד. זה שהוא לא נכנס לתת תשובות בפורום, לא מגיעה לו הנחה בגלל זה.
וחוץ מזה שאכן המצב בקווים שלו חמור.
כולם מתבקשים להתלונן שוב ושוב.

השאלה היא האם אפשר לדעת בטוח שכל קו שאינו של ימות המשיח הוא שלו?

• הוסף לסימניות
רק הבעיה הגדולה היא שאתם דורשים בעד זה צילום ת.ז.!!!!!!!! +מכתב בקשה והסכמה.... וכו'
על מה ולמה????, למה שאביא לכם ת.ז. שלי???
לא ביקשו ממך את הפרטים האלו בשביל לחסום את המספר.
לאחר שאת ביקשת לחסום את המספר, ביקשו את הפרטים האלו על מנת לוודא שאכן בעלת הקו היא זו שמבקשת את הפתיחה. לצורך החסימה לא דרוש צילום תעודת הזהות.

• הוסף לסימניות
לאחר שאת ביקשת לחסום את המספר, ביקשו את הפרטים האלו על מנת לוודא שאכן בעלת הקו היא זו שמבקשת את הפתיחה. לצורך החסימה לא דרוש צילום תעודת הזהות.
הא גופא קשיא,
אתם דואגים לעצמכם ומי שביקש חסימה ללא הזדהות כלל על מנת לפתוח את החסימה אתם דואגים לבדיקת בעל הקו וכו', אבל מי שלא התקשר אף פעם ולא ביקש אף פעם לקבל צינתוק אתם מרשים לעצמכם להטריד אותו ורוב הסיכויים שהוא אפילו לא יודע למי לפנות לחסימה.
מדוע מי שלא התקשר אף פעם לקו מסוים בהחלפת המספר יקבל צינתוקים כשידוע שהוא לא משתמש בתוכן של הקו?
מדוע לא להגדיר שמי שהתקשר לקו יותר מ5 דקות נקרא משתמש בקו ומי שלא לא יקבל צינתוקים לא ממנו ולא מקווים חדשים.

• הוסף לסימניות
ידוע לי שההנהלה העבירה משימה לצוות המתכנתים משימה לפתח מערכת הסרות משכוללת יותר שתאפשר הסרות חלקיות / פתיחה חלקית מהסרות. מדובר במשימה לא פשוטה טכנית ואני מאמין שהיא תעלה בקרוב.
תודה

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני מבין יש כאן חסידויות וקבוצות שיעורי תורה וכדומה {מבחינתי גם קו במערכה וכדומה} וכדומה שצריכים באופן פעיל את הצנתוקים בגלל שחוסמים להם את הקוים.
אבל הבעיה שהם מצנתקים גם לכאלה שלא קשורים אליהם בשום צורה, וגם אם הקשבתי פעם אחת בטעות זה לא סיבה להכניס אותי לרשימה [וגם אם בגלל זה כמה אנשים ואפי' 500 אנשים לא יהיה להם את המספר החדש לא יקרה כלום והם ידעו בטח להשיג אותו, ואין סיבה בעולם שתצדיק את רשימת הצנתוקים המטורפת].
כנ"ל לגבי הכולל ע"ש הרב אדלשטיין זצ"ל [לא יודע איזה חברה מפעיל את הקו] שמנתק לרשימות אנשים ללא שום קשר, ימות המשיח אמורה לדעתי הקטנה להיות חכמים ולא להיות צודקים והאשכול הזה ועוד אשכולות יוכיחו מה שאנשים חושבים על כל הנושא של הצינתוקים ההזויים ולבקש מכל מפעיל צנתוקים לחתום על מסמך שהוא מתחייב להפעיל את הצנתוקים רק לאנשים שקשורים באמת לקו, ואם יתגלה שהוא שלח גם לרשימת סתמית ו/או יתקבלו תלונות על צנתוקים לא מוצדקים יעשו בירור עם מפעיל הקו ואם יתגלה שפעל לא לפי הכללים יחסם!
אני חושב לפתוח קו בימות המשיח כמובן עם אפשרות להתלונן על קוים מצנתקים אבל חבל לי להשקיע כי בוודאי ועדת הרבנים לעניני....? יחסמו את זה. ואז אני שוב יצטרך לצנתק לכולם [למאות אלפי המספרים בקומות הכשרות] ואז כבר לא תוכלו להתלונן כי יהיה מדובר על קו שכולם ירצו אותו כי לכולם הרי מצנתקים.
דרך אגב מעניין אותי לדעת האם העובדים בימות המשיח גם סובלים מהצנתוקים או שהצליחו לחסום את עצמם מהרשימה?

• הוסף לסימניות
ובשביל להכניס אותי לרשימה לא הייתם צריכים לוודא שזה הקו בבעלותי???????
חוצפה גדולה..........

• הוסף לסימניות
@ivr יכול להיות שבדיני אדם הצדק אתך, (לפחות לפי דין תורה, אם היה אפשר לפנות לערכאות אני בטוח שהיית חוטף תביעות על ימין ועל שמאל ובית המשפט היה מאלץ אותך לעשות שינויים במערכת ולפצות את המתלוננים) אבל במקומך הייתי מאד מפחד מדיני שמים, כמה אנשים מקפידים עליכם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....