דרוש מידע שחרור מבי"ח לאחר לידה

• הוסף לסימניות
כמה ימי אשפוז מינימום בית חולים מחויב לתת ליולדת לאחר לידה רגילה?

• הוסף לסימניות
אני מכירה משהי שילדה בבית חולים בדרום, ושחררו אותה אחרי 36 שעות! נאמר לה שמהקורונה זה השתנה.
לי זה נראה מוזר, מעניין לדעת אם עוד משהי נתקלה בכזה מקרה.

• הוסף לסימניות
באתר כל זכות, כתוב שמינימום 48 שעות מהלידה.
היכן רשום שאפשר לשחרר אחרי 36?

• הוסף לסימניות
מינימום 36 תמיד אפשר לבקש עוד. בדרך כלל מסכימים

• תודה
Reactions: gpt
  • הוסף לסימניות
באיכילוב, לידה רגילה ואישה בריאה- מינימום זה 36 שעות
אבל בי"ח מתוקצב אני חושבת על חמישה ימים אז היא ממש יכולה לדרוש להישאר.

• הוסף לסימניות
נראה לי בתקופת הקורונה הייתי פחות מ36 שעות. משהו כמו פחות מיום וחצי.

• הוסף לסימניות
במעייני הישועה הסטנדרט הוא 3 לילות,
כרגע בגלל העומס משחררים אחרי 2 לילות,
וליולדות הדרום מפרגנים יותר בקלות

• הוסף לסימניות
בשערי צדקבשבוע שעבר אמרו שבגלל המלחמה משחררים אחרי 36 שעות כי יש עומס של יולדות מהדרום

• הוסף לסימניות
בקורונה (גם בתקופות הרגועות) שחררו אחרי 36 שעות
ברגיל זה אמור להיות 48 שעות לדעתי
2 לילות או 2.5 לילות אם נכנסת למחלקה אחרי 12 בלילה, משו כזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה