- הוסף לסימניות
לא כולם מטעינים דרך המחשב ולכן לא כולם קיבלו הודעהברור שע"י הכנסה והטענת הרב קו לא חשבתי אחרת.. (ואגב התקבלה הודעה גם במייל)
תצא לבדוק בין החברים שלך ותיווכח..
לא כולם מטעינים דרך המחשב ולכן לא כולם קיבלו הודעהברור שע"י הכנסה והטענת הרב קו לא חשבתי אחרת.. (ואגב התקבלה הודעה גם במייל)
טעות. עד סוף שנה.אבל כתבו פה שיש לממש את הפיצוי עד לסוף החודש
את יכולה להמיר לערך צבור.במקרה שעשיתי אתמול חופשי שנתי, אפשר להעביר את הזכוי לבן משפחה? בן זוג או אחד הילדים?
לנו 77 חופשי חודשי או 54 ערך צבור.לא מובן לי תכל'ס לא הכי משתלם להתפצות (מה זה הסלנג הזה) בחופשי חודשי שבו הנחה של 24 שח לעומת ערך צבור 17 ויש גם פחות?
אז לא עדיף החודשי?לנו 77 חופשי חודשי או 54 ערך צבור.
איך זה הגיוני שלכל אחד יש פיצוי אחר, הרי לכולם זה על אותם ימים (11) ?לנו 77 חופשי חודשי או 54 ערך צבור.
תלוי באשכול המגוריםאיך זה הגיוני שלכל אחד יש פיצוי אחר, הרי לכולם זה על אותם ימים (11) ?
אני הטענתי ממש בערב המלחמה(ביום חמישי) וקבלתי 58 בחופשי או 40 ערך צבור
יתכן שנסעת בחלק מהימים?איך זה הגיוני שלכל אחד יש פיצוי אחר, הרי לכולם זה על אותם ימים (11) ?
אני הטענתי ממש בערב המלחמה(ביום חמישי) וקבלתי 58 בחופשי או 40 ערך צבור
סכום הפיצוילמה זה קשור לאזור מגורים?
כל הארץ הייתה בשביתה, לא?
היה אמור להגיע במייל הודעהאם מישהו יודע האם לאחד שנסע באותם ימים של המלחמה האם הוא גם כן קיבל החזר
אשמח שיעדכן
אני נסעתי וקיבלתי פיצוי.אם מישהו יודע האם לאחד שנסע באותם ימים של המלחמה האם הוא גם כן קיבל החזר
אשמח שיעדכן
פיצוי מלאמעניין אותי אם מי שנסע קיבל פיצוי חלקי.
מופרךאשמח לדעת שמעתי שיש מציאות של פיצוי בערך של 700 שקל למישהו שעשה חופשי שנתי נשמע קצת לא הגיוני
מישהו נתקל בזה?
באג בחלק מהמכשיריםאשמח לדעת שמעתי שיש מציאות של פיצוי בערך של 700 שקל למישהו שעשה חופשי שנתי נשמע קצת לא הגיוני
מישהו נתקל בזה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים