תח"צ שימו לב!! פיצוי על חופשי חודשי בזמן המלחמה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מובן לי תכל'ס לא הכי משתלם להתפצות (מה זה הסלנג הזה 😂) בחופשי חודשי שבו הנחה של 24 שח לעומת ערך צבור 17 ויש גם פחות?

• הוסף לסימניות
  • תלוי מתי הטענתם
  • מה התוקף
  • מה איזור המגורים
  • ומה החוזה שלכם

• הוסף לסימניות
איך זה הגיוני שלכל אחד יש פיצוי אחר, הרי לכולם זה על אותם ימים (11) ?
אני הטענתי ממש בערב המלחמה(ביום חמישי) וקבלתי 58 בחופשי או 40 ערך צבור
יתכן שנסעת בחלק מהימים?

• הוסף לסימניות
למה זה קשור לאזור מגורים?
כל הארץ הייתה בשביתה, לא?

• הוסף לסימניות
אם מישהו יודע האם לאחד שנסע באותם ימים של המלחמה האם הוא גם כן קיבל החזר
אשמח שיעדכן

• הוסף לסימניות
אם מישהו יודע האם לאחד שנסע באותם ימים של המלחמה האם הוא גם כן קיבל החזר
אשמח שיעדכן
היה אמור להגיע במייל הודעה
או שתבדקו לפי מספר הרב קו. אמור להיות כמה אפשרויות פיצוי לבחירה

• הוסף לסימניות
מעניין אותי אם מי שנסע קיבל פיצוי חלקי.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה?
היה לי חופשי בזמן המלחמה וזה מה שזה כות בלי:
איך אני כן אוכל לקבל את הפיצוי המגיע לי???
1753707990246.png

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת שמעתי שיש מציאות של פיצוי בערך של 700 שקל למישהו שעשה חופשי שנתי נשמע קצת לא הגיוני
מישהו נתקל בזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה