שינוי קיצוני במצב רוח- מה עושים????

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ציפרלקס 10 מ"ג...
או לגשת לרופא הקרוב ולהתייעץ איתו

• הוסף לסימניות
כי רובן כאן בשמות חסויים ולא מוכרים...
לפעמים מועלה כאן נושא שמכוסה ונסתר ביום יום הרגיל שלנו כציבור חרדי, למרות שכולן יודעות כמה רבות הן אלה שנוטלות ציפרלקס, וובן או דומים להן... הנושא מושתק.... יש פה הזדמנות לקבלת משוב, תמיכה ועידוד...
ודוקא בגלל שהמקצוע שלי הוא קשור לכל נטילת הכדורים האלה (ואני לא אפרט כדי ששמי ישאר חסוי...) אני מעזה לשאול...
יודעות מה? מי שפחות חסויה כאן ומכירה את הנושא שתספר על חברה... : )

• הוסף לסימניות
שלחתי לך באישי.

• הוסף לסימניות
למה אתם מגיעים כ"כ רחוק?
אני מאמינה שהרבה מאד נשים מרגישות כך, שינוי בהורמונים הוא גם שינוי במצב הרוח. גם סוג מסוים של דיכאון. ואלו לא תופעות של חולי נפש ולא מצריכות כדורים כאלו. נראה לי (בלי 'הדרה) שלא יעזור שגברים יענו כאן. הם בחיים לא מבינים את זה. הם רוצים אשה בעלת סטטוס אחיד. ב"ה שאנו לא כאלו. זה גם לדברים טובים. אשמח ג"כ לשמוע עצות בלי להגיע לקיצוניות.

• הוסף לסימניות
הנקודה היא שזה לא קיצוניות... וחבל שככה נשים חושבות... רופא נשים סיפר לי שבגלל שכל כך הרבה נשים נוטלות ציפרלקס ודומיו החליטו על זה שלא צריך פסיכיאטר להנפיק אתת המרשם וכל רופא משפחה יכול... כשלא מכירים זה נראה מפחיד וקיצוני, בסך הכל זו תופעה המונית....
ודוקא בגלל אלו ששלחו באישי ולא רצו לשתף כאן, נראה לי שזה חשוב להדגיש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מה הענינים;1396948:
כן, התכוונתי לזה

לא לא לא אתה לא מתכוון לזה.
זו מחלה קשה מאוד ושינוי מצב רוח סביב שינוי הורמונלי ממש לא קשור למאניה דיפרסיה.

זה כמו שתגיד שאם כואב למישהו הראש מאד אולי זה גידול ממאיר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1396953:
לא לא לא אתה לא מתכוון לזה.
זו מחלה קשה מאוד ושינוי מצב רוח סביב שינוי הורמונלי ממש לא קשור למאניה דיפרסיה.

זה כמו שתגיד שאם כואב למישהו הראש מאד אולי זה גידול ממאיר..

התכונתי לזה במשמעות שזה דבר רחוק מאד וממש לא קשור...

• הוסף לסימניות
ממממ.... יש כאלה שמוכרות כאן קצת יותר וכתבו לי באישי... הייתי רוצה להעלות סקר חסוי בנושא... איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
אם כבר עוסקים בנושא אשמח לקבל באישי המלצות על נטרופטית טובה
תודה

• הוסף לסימניות
7880, אולי תסבירי כאן קצת יותר על הצירפלקס הזה, זה נשמע מעניין,
זה משהו ממכר? תופעות לוואי? מרשם רופא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה