שינוי קיצוני במצב רוח- מה עושים????

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
פורסם במקור על ידי בקי: גם אם עדיין מתפקדים חבל למשוך את החיים ברמה ירודה .

יפה ונכון, אהבתי,
באנה נסתכל על כל אלו שהולכות ומשקיעות בנפש לא פחות מהצרכים הפיזיים כעל נשים מטופחות, מושקעות! על רמה! זה בהחלט בהחלט כך.
במו עיני ראיתי נשים (לא אחת ולא שתיים,) שעשו תהליך מדהים שלאחריו כל הבית השתדרג, הילדים וכל הסביבה, איכות חיים אחרת!!!

• הוסף לסימניות
נראה לי שהמדד לאיזון במצבי רוח - זה התחושה והסבלנות של אלו שמסביבנו, לדוגמה הבעל. אפשר לראות אם זה חורג מהנורמה כשמנסים לשים לב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פאוור;1397360:
יפה ונכון, אהבתי,
באנה נסתכל על כל אלו שהולכות ומשקיעות בנפש לא פחות מהצרכים הפיזיים כעל נשים מטופחות, מושקעות! על רמה! זה בהחלט בהחלט כך.
במו עיני ראיתי נשים (לא אחת ולא שתיים,) שעשו תהליך מדהים שלאחריו כל הבית השתדרג, הילדים וכל הסביבה, איכות חיים אחרת!!!

וואו.. כמה אני מסכימה איתך בקשר לזה! טיפול הוא פרס! עוזר לכל אחד ואחת להבין את עצמו יותר, לספק את הצרכים, להבין מניעים... אם כל אחת כאן תדבר עם משהי שעברה טיפול מעמיק ועבדה בו (וזה קשה... או או או קשה...) כולנו היינו מחכים בתור..

• הוסף לסימניות
הציפרלקס הזה נשמע משכנע.
תגידו, אם נגיד שאני בדיכאון מהמראה שלי, ציפרלקס 10 מ"ג יעזור? או שחייב דיאטה?

• הוסף לסימניות
זהו? אפשר לנעול? (פשוט נגמרו הפיצוחים...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1397461:
זהו? אפשר לנעול? (פשוט נגמרו הפיצוחים...)

היה אפשר מזמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה