תאורת חרום
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
צודק התבלבל לי בינערוני לעירוני... לא מספיק התבוננתי!!!ממש לא עד עכשיו זה היה רק בקווים העירוניים.
רק אני אישית חושב שזה חבל...
כולנו מכירים את בעיית הרכבות של אוטובוסים, וממעקב שערכתי התברר לי כי הסיבה שרוב האוטובוסים יוצאים בו זמנית מהתחנה, כגון קו 240, 340, 6 ,1 ולפעמים גן קו 5 מצטרף לחגיגה...
כעת שהייתה הפרדה והבינערוניים יצאו מרחוב רשי ליד קריית החינוך, והעירוניים מול גן ההדסים, ירד העומס והרכבות.
מכיון שהיה הפרש של דקה עד שתיים ביניהם...
לצערי כעת שוב תחזור הרכבות של אוטובוסים.
משום מה יש לחברת קוים עיקרון להוציא דווקא ביחד, וללא שום ריווח אפילו לא של דקה בין כל אוטובוס לאוטובוס.
ואף בימי שישי שרשמית יוצא אוטובוס אחד, אבל חברת קוים מוציאה תגבור, כמו למשל קו 347 או קו 40, אז יוצאים 3 אוטובוסים ביחד, ושוב נתקלים ברכבות של אוטובוסים (ואחר כך 15 דקות של שקט לגמרי)
גם פניה שלי למשרד התחבורה, נענתה כי הם לא מצאו שום בעיה (אפילו שצירפתי תצלום של 7 אוטובוסים עומדים אחד מאחורי השני..)
למה אי אפשר שאוטובוס אחד יצא ב7:10 והשני ב7:11 והשלישי 7:12 והרביעי 7:13 וכן על זה הדרך? זה סוג של מגמה שחברת קוים רוצה לראות תחנות ריקות לגמרי...
גם ביציאה מהעיר מי שחיכה פעם בבוקר (בעיקר לבני ברק) פעם בחצי שעה עוברים 2 אוטובוסים ואח"כ עוד חצי שעה של שקט, במקום אוטובוס אחד כל רבע שעה....
הנושאים החמים

Reactions: שמח פה, ד. מ., המפואר ומשתמש 1 נוסף4 //