דרוש מידע שכר מטפלת

• הוסף לסימניות
הציעו לי להיות מטפלת ל5 תינוקות בגילאי 3-6 חודשים
5 ימים בשבוע
מ8:30 עד 15:30
שכל אמא משלמת 1200 שח
סה"כ יוצא - 6000
רציתי לשמוע את דעות הנוכחים כאן
האם זה סכום הגיוני...
תודה!

• הוסף לסימניות
הציעו לי להיות מטפלת ל5 תינוקות בגילאי 3-6 חודשים
5 ימים בשבוע
מ8:30 עד 15:30
שכל אמא משלמת 1200 שח
סה"כ יוצא - 6000
רציתי לשמוע את דעות הנוכחים כאן
האם זה סכום הגיוני...
תודה!
אצלנו עד 14.00 זה 1200
עד 16.00 זה 1600

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אני פותחת משפחתון דרך התמ"ת אני מרויחה פחות או יותר 13 אלף?

• הוסף לסימניות
תלוי איפה בבית שמש
איזור הקריה חפציבה ורמה ב' זה באזור 670-780

• הוסף לסימניות
אם אני פותחת משפחתון דרך התמ"ת אני מרויחה פחות או יותר 13 אלף?
תיכנסי לאתר של התמ"ת כתוב שם כמה עלות של ילד, חושבת שזה תלוי גיל.
וכמובן צריך לקחת בחשבון את כל ההוצאות, ארוחות, לולים לתינוקות, משחקים, ביטוח לאומי, מס הכנסה וכו'
(לא מניסיון, רק מהגיון וידע כאמא ששולחת.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה