דרוש מידע שכר מטפלת

• הוסף לסימניות
הציעו לי להיות מטפלת ל5 תינוקות בגילאי 3-6 חודשים
5 ימים בשבוע
מ8:30 עד 15:30
שכל אמא משלמת 1200 שח
סה"כ יוצא - 6000
רציתי לשמוע את דעות הנוכחים כאן
האם זה סכום הגיוני...
תודה!
לפי דעתי זה זול מידי (ביחס לשעות).. אבל תבררי כמה מקובל באזור את יוצאת עם סכום לא גדול ביחס לכמות השעות..
וגם אם יש לך כח - אם זה לא תמת למה שלא כבר תקחי עוד תינוק \ 2

• הוסף לסימניות
אם זה לא של התמת למה את מגבילה ב5 תינוקות?
את יכולה להתחיל ולראות אם את יכולה להוסיף תינוקות נוספים

• הוסף לסימניות
זה יוצא 40 ש"ח לשעה (או קצת יותר) וזה כולל חגים וערבי חגים שלא יורד לך מהשכר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בלת"ק

נראה לי את יכולה לקחת בכיף גם 1,500 ש"ח.

1,200 זה יחסית תגמול ממש בסיסי לשעות שציינת ובהתחשב במה שהעבודה דורשת. בכל אופן, הסכומים שאני מכירה ממש אחרים

משלמת 1,900 ש"ח משמונה עד רבע לארבע, מטפלת פרטית כולל אוכל, ויחסית זה היה טווח המחירים סוף שנה שעברה כשבררתי. (ממה שראיתי נע בין 1,500 ל2,000 בערך תלוי בשינויים קלים. מרגיש שהעלות עלתה מאד בשנה שנתיים האחרונות).

• הוסף לסימניות
ברמה א בבית שמש זה מינימום 1500 ש''ח לילד.

• הוסף לסימניות
בהחלט
אגב אני חושבת שהמצוקה פה לא הגיונית
לא הגיוני שאני ישלם כזה סכום על מטפלת עם ככ הרבה תינוקות
ועוד אני בן המאושרות שמצאתי סידור..
הלוואי שמישהו ירים את הכפפה ויעזור לבנות פה עוד מעונות או כל פיתרון אחר..

• הוסף לסימניות
וואו תודה גדולה
עזרתן לי ממש!
נראה לי אני אגיד לאמהות שלא פחות מ1400 כל תינוק...

• הוסף לסימניות
וואו תודה גדולה
עזרתן לי ממש!
נראה לי אני אגיד לאמהות שלא פחות מ1400 כל תינוק...
תקחי כמה שמתאים לך אבל נראה לי שבעיקרון לפי המחירים שרצו פה (אלה שכתבו בבי"ש) 1200-1250 זה המחיר ההגיוני לשעות שכתבת :)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נראלי שאנשים מחפשים מהשעה 8 בבוקר ולכן כשזה מ 8 וחצי זה יכול לרדת משמעותית,

שימי לב שזה רק עד 15:30 שזה גם יכול להיות משמעותי, אולי שווה להאריך ל4 ולהוסיף במשכורת..

• הוסף לסימניות
אני פירסמתי עכשיו שאני פותחת קבוצה, אבל במחיר 1000 ש"ח 8-13, אנשים התעלפו, למה?
או שהמחיר באזור שלכם זול יותר או שהמחיר באזור שלכם יקר יותר :)

• הוסף לסימניות
הכל תלוי באפשרויות באזור
והאופציות של ההורים
תבדקי באזורים סמוכים
ככל שיש יותר תינוקות ממטפלות, את יכולה להחליט על סכום שאת רוצה
וההורים ישלחו
אם את גרה באזור שיש הרבה מטפלות
(קרי ירושלמיות, חסידיות וכד')
יש הרבה מטפלות וממילא יש תחרות והמחיר נמוך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה