- הוסף לסימניות
לא. את מקבלת באזור הסכום הזה, אבל ההוצאות הן עלייך. בפועל זה אזור ה10 אל"שאם אני פותחת משפחתון דרך התמ"ת אני מרויחה פחות או יותר 13 אלף?
לא. את מקבלת באזור הסכום הזה, אבל ההוצאות הן עלייך. בפועל זה אזור ה10 אל"שאם אני פותחת משפחתון דרך התמ"ת אני מרויחה פחות או יותר 13 אלף?
שימי לב לחופשיםהציעו לי להיות מטפלת ל5 תינוקות בגילאי 3-6 חודשים
5 ימים בשבוע
מ8:30 עד 15:30
שכל אמא משלמת 1200 שח
סה"כ יוצא - 6000
רציתי לשמוע את דעות הנוכחים כאן
האם זה סכום הגיוני...
תודה!
לדעתי לא נכון יהיה לעלות את המחיר ,וואו תודה גדולה
עזרתן לי ממש!
נראה לי אני אגיד לאמהות שלא פחות מ1400 כל תינוק...
לא הייתי לוקחת פחות מ1400 עד 15:30הציעו לי להיות מטפלת ל5 תינוקות בגילאי 3-6 חודשים
5 ימים בשבוע
מ8:30 עד 15:30
שכל אמא משלמת 1200 שח
סה"כ יוצא - 6000
רציתי לשמוע את דעות הנוכחים כאן
האם זה סכום הגיוני...
תודה!
נסיון יש ב"ה לכל אמא בישראל ואם היא עוד צעירה אז בד"כ עם האחים והאחיותלדעתי לא נכון יהיה לעלות את המחיר ,
המחירים שכתבו פה זה גם למטפלות עם נסיון
לדעתי למשהי שפותחת באמצע שנה לשנה אחת המחיר שציינת הוא מעולה,
בהצלחה לך
כי לקחת 10 תינוקות זה לעבוד כמו חמור, זה גם שיקול לדעתי.אם זה לא של התמת למה את מגבילה ב5 תינוקות?
אני חושבת שצריך בשביל זה הרבה תנאים ושיהיה מספיק מקום וכו.דווקא אחת המטפלות הטובות שהתנסיתי בהן היתה מטפלת ב10 תינוקות.
חצי שנה.וחוץ מיזה, על איזה גיל את מדברת?
יש טוו בין 5 ל10כי לקחת 10 תינוקות זה לעבוד כמו חמור, זה גם שיקול לדעתי.
אז איך במעון דוחפים יותר מ10 ילדים בקבוצה?זה בכלל לא אנושי לקחת 10
אז איך במעון דוחפים יותר מ10 ילדים בקבוצה?
אם למטפלת יש יראת שמים ואהבה לתינוקות היא בודאי יכולה להשתלט, ראיתי בעייני מטפלת {פרטית} כזו, יש לה 10 תינוקות והיא מלהטת סביבם במיומנות עד שאפילו הבכיינים ביותר, מרגישים בנוח ומקבלים את כל צורכם באהבה
{אני עבדתי במעון והיו לי 11 ילדים בקבוצה שזה אסור מטעם התמ"ת וכשבאה המפקחת מהתמ"ת הינחו אותי להשכיב את הילד ה11 במקום מוחבא בחדר ההחתלה- איך סמכו עלי שאצליח לטפל ב 11? בגלל שאני "בפיקוח" המנהלת 8 שעות???!!!
איזה גיל הילדים?
בכל אזור בבית שמש מקובל משהו אחר.אני בבית שמש משלמת 1200 למטפלת ב8 עד 3:30
חופשים כמו כולל או משהו כזה...
יש 7-8 תינוקות
במעון התקנים הם: 6 בקבוצת התינוקות, 9 בקבוצת הפעוטות ו- 11 בקבוצת הבוגריםאז איך במעון דוחפים יותר מ10 ילדים בקבוצה?
אם למטפלת יש יראת שמים ואהבה לתינוקות היא בודאי יכולה להשתלט, ראיתי בעייני מטפלת {פרטית} כזו, יש לה 10 תינוקות והיא מלהטת סביבם במיומנות עד שאפילו הבכיינים ביותר, מרגישים בנוח ומקבלים את כל צורכם באהבה
{אני עבדתי במעון והיו לי 11 ילדים בקבוצה שזה אסור מטעם התמ"ת וכשבאה המפקחת מהתמ"ת הינחו אותי להשכיב את הילד ה11 במקום מוחבא בחדר ההחתלה- איך סמכו עלי שאצליח לטפל ב 11? בגלל שאני "בפיקוח" המנהלת 8 שעות???!!!!}
איפה הקלאסה זה מטפלת מ8:30 ל15:30?1800 בלי אוכל זה הקלאס שאני מכירה לגיל ולשעות האלו ויש יקר יותר
כמובן תלוי איפה את גרה...
אצלינו במעון מכניסים יותר אבל בכל כיתה יש עוד מטפלת שעוזרת לשתי קבוצות.במעון התקנים הם: 6 בקבוצת התינוקות, 9 בקבוצת הפעוטות ו- 11 בקבוצת הבוגרים
וזה הבדל משמעותי בין הגילאים!!
עזבי את העניין שבמעון המטפלות יכולות להסתייע אחת בשניה במקרה הצורך.
האם כוונתך למשפחתון תמ"ת או משפחתון פרטי?הציעו לי 17 אלף לפתוח משפחתון פרטי.
לאחר חישוב של הוצאות פלוס הפרשות לפנסיה וכו, שעה נוספת של ניקין הבית, מיעוט חופשות, זמן נוסף של הכנת הארוחה, עלות האוכל, משחקים, חומרי יצירה וכו' הבנתי ששווה יתר לעבוד במעון ולהרויח 9.5 אלף. שזה אומר כולל הפרשות מהמעסיק. כ13 אלף שקל.
אז אל תסתכלו ברוטו. צריך לבחון כמה שאר לך בכיס לאחר הפרשות (שזה סכום גדול) והזמן שאת משקיעה. ושווי שכירת חלק מהדירה לפרק זמן גדול ביו, הבלאגן שנשאר לך. ושאת צריכה לשטוף כל יום את הבית. ההורים שמתלוננים וכו'
איפה את מרויחה כך במעון??הציעו לי 17 אלף לפתוח משפחתון פרטי.
לאחר חישוב של הוצאות פלוס הפרשות לפנסיה וכו, שעה נוספת של ניקין הבית, מיעוט חופשות, זמן נוסף של הכנת הארוחה, עלות האוכל, משחקים, חומרי יצירה וכו' הבנתי ששווה יתר לעבוד במעון ולהרויח 9.5 אלף. שזה אומר כולל הפרשות מהמעסיק. כ13 אלף שקל.
אז אל תסתכלו ברוטו. צריך לבחון כמה שאר לך בכיס לאחר הפרשות (שזה סכום גדול) והזמן שאת משקיעה. ושווי שכירת חלק מהדירה לפרק זמן גדול ביו, הבלאגן שנשאר לך. ושאת צריכה לשטוף כל יום את הבית. ההורים שמתלוננים וכו'
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //