שלום אשמח לשמוע חוות דעת על תמהיל משכנתא האם אפשר להוזיל

• הוסף לסימניות
קלות זה עניין יחסי.
לדעתי בשביל רוב האנשים זה מוגדר כקלות.
התהליך הוא
1. למלא בקשות למשכנתא באינטרנט בכל הבנקים.
2. לקבל הצעות ואת ההצעה הזולה ביותר להעביר לכל הבנקים (במייל לא צריך לדבר), לחכות להצעה נגדית זולה יותר וכן הלאה, אני את המשא ומתן התחלתי לפני שבוע וחצי, לא השקעתי בזה הרבה זמן בכלל.
לגבי ההצעה דלעיל, יש מקום לשיפור עוד יותר מההצעה שלי, כיון שמדובר על תקופה קצרה יותר.

• הוסף לסימניות
מצורף פרטי משכנתא קיימת ואישור עקרוני למיחזור, (בקל"צ לא נגעתי)

מה אומרים?

עריכה, עדכנתי את הקבצים

קבצים מצורפים

• פרטי משכנתא 9.pdf
    KB 29.9 · צפיות: 17
  • אישור עקרוני 9.pdf
    KB 23 · צפיות: 23
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מצורף פרטי משכנתא קיימת ואישור עקרוני למיחזור, (בקל"צ לא נגעתי)

מה אומרים?

עריכה, עדכנתי את הקבצים
נחמד.
בעיקרון המצב הזה משאיר אתך כבול בידיים של פועלים
תחכו מה שכן לעידכון העוגנים.

• הוסף לסימניות
נחמד.
בעיקרון המצב הזה משאיר אתך כבול בידיים של פועלים
השאלה אם יש מה לנסות לבקש הורדה או שחבל על הזמן
וכן אם יש מה לבקש בבנקים אחרים דרגה שניה, יש סיכוי להגיע למשהו יותר טוב?
משתנה כל 18 חודש מומלץ בד"כ או עדיף ללכת על משתנה כל 3 שנה? יעלו לי ריביות?
אני אמור לעדכן את האישור או שמספיק טכני לבצע בפועל אחרי העדכון

תודה רבה רבה!!ֶַ!

• הוסף לסימניות
השאלה אם יש מה לנסות לבקש הורדה או שחבל על הזמן
וכן אם יש מה לבקש בבנקים אחרים דרגה שניה, יש סיכוי להגיע למשהו יותר טוב?
משתנה כל 18 חודש מומלץ בד"כ או עדיף ללכת על משתנה כל 3 שנה? יעלו לי ריביות?

אני אמור לעדכן את האישור או שמספיק טכני לבצע בפועל אחרי העדכון

תודה רבה רבה!!ֶַ!
זה לא כזה הרבה זמן לנסות. בטלפון לנסות שוב.
18 זה בסדר לעכשיו
פשוט להמתין עם הביצוע, לא לשלוח את כל המסמכים

• הוסף לסימניות
אם מישהו יודע על יועץ משכנתאות תותח ובמחיר סביר [עד 5 לתיק \צריך 3 תיקים] אשמח
זה תרתי דסתרי..
לפעמים חיסכון קטן במחיר הזה - יהיה נזק עצום בתוצאה!
כמאמר החכם: "אם חשבת שיקר לשלם למקצוען - חכה תראה כמה יעלה לך החובבן.."

קחו מישהו שאתם סומכים על מקצועיותו באמת,
לא בגלל המחיר שהוא ייתן לכם ב5 אלף. זה מחיר של מתחילים וירוקים בשלב של טרום כניסה לתחום..

זה לא נכון בכלל לדעתי היועצים הטריים והמסורים משיגים הרבה יותר טוב הגדולים לא זורקים לך מבט

הטריגר היחיד ליועץ ותיק הוא תיק מסורבל ומסובך מאד שאתה צריך העיקר משכנתא

סתם דוגמא ראיתי -

דוגמא מפועלים, גם מהבינלאומי קיבלנו הצעה דומה, פשוט צריך לעשות כמה סבבים של משא ומתן בין כל הבנקים.
1768756145460.png

מבין שהם אפילו לא ירוקים אלא לקוחות "פשוטים" אשמח לדעת איזה יועץ יכל להתחייב להם על כזו תוצאה.

ועוד הצעה מיועץ "ירוק" שלקח לי 4,000 ש"ח על מיחזור חיצוני ועושה פה הרבה טובות בפורום לאנשים מי שחושב שיכול להתחרות יותר ממוזמן אני אשמח מאד כמובן

ואל תמהרו לענות לפני שתבדקו כזה קל"צ ופריים וסכומים. תודה. העדפתי את זה על פני קל"צ 4.18 ! פריים -0.9 אבל מל"צ +0.85 הפריים דופק את המרווח

צילום מסך 2026-01-20 104319.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה לא נכון בכלל לדעתי היועצים הטריים והמסורים משיגים הרבה יותר טוב הגדולים לא זורקים לך מבט

הטריגר היחיד ליועץ ותיק הוא תיק מסורבל ומסובך מאד שאתה צריך העיקר משכנתא

סתם דוגמא ראיתי -

מבין שהם אפילו לא ירוקים אלא לקוחות "פשוטים" אשמח לדעת איזה יועץ יכל להתחייב להם על כזו תוצאה.

ועוד הצעה מיועץ "ירוק" שלקח לי 4,000 ש"ח על מיחזור חיצוני ועושה פה הרבה טובות בפורום לאנשים מי שחושב שיכול להתחרות יותר ממוזמן אני אשמח מאד כמובן

ואל תמהרו לענות לפני שתבדקו כזה קל"צ ופריים וסכומים. תודה. העדפתי את זה על פני קל"צ 4.18 ! פריים -0.9 אבל מל"צ +0.85 הפריים דופק את המרווח

צפה בקובץ המצורף 2160799
כמה הערות:
א. היום הידע שלי ושל יועץ עם נסיון חוסך הרבה כסף. אני לא תמיד משקפת ללקוח כמה חסכתי לו אפילו בפעולה פשוטה כמו קביעת המועד החיוב הראשוני.
ב. יש אישורים שלהציג אותם זה עוול - לדוגמא - אישור מהשבועיים האחרונים.
אבל הוא לא קלאסי, אני לא יכולה לשחזר אותו.

1768902592521.png

ג. באותו ענין - היה לי לקוח שפועלים ומזרחי נשכבו על הגדר כדי שהוא לא יעזוב חשבון מפועלים למזרחי. ושניהם עם נתערבויות של האגף והמרחב לא הצליחו להביא את מה שלאומי הביאו.
ולקוח אחר שפועלים זרמו ואפילו ביום של החתימה הורידו ריביות במלצ אפילו שקיבל פריים מינוס 1.1
זה באמת כל מקרה לגופו ויש לי הרבה אישורים של הרבה לקוחות וכל לקוח זה עבודה גדולה ותוצאה שונה!

ובאמת יועצים חדשים יכולים לעשות עבודה קשה כדי לעשות עסקאות טובות.
בהתחלה חוסר הידע שלי דווקא גרם לי לנסות דברים שיועץ ותיק לא היה מנסה. וזה יצא לטובה.

• הוסף לסימניות
את זה לא הבנתי
בשבועיים האחרונים יותר טוב או לא ?
זה מה05/01. אתה יכול לראות שהעוגן של המק"מ הוא לפני הירידה הדרסטית
אז המצב היה קשה ביותר.
גם היום כשהמצב יותר טוב לא נראה לי אפשר לקבל כאלה תוספות.

התכוונתי לומר שזה אישור מדהים ואסרתי על הלקוח להעלות אותו לבחינה. כי הרגשתי שזה יעשה עוול ליועצים ולסתם אנשים שעלולים להתאכזב מהתוצאות שלהם.

• הוסף לסימניות
לא רוצה סתם לבאס
אבל ממש לא כזה חריג כן יפה מאד
הקלאסי באותו זמן היה עשירית אחוז בכל מסלול
לא מבאס.
אני יודעת שזה חריג. בטח ללאומי של אז. והיום וודאי כמעט לא בנמצא.
בטח להכנסות מבוססות על קצבת נכות
כל בנקאית של לאומי ושל בנקים אחרים שראתה את האישור לא הבינה מאיפה קבלתי אותו ואיך ולמה. ובאמת לא הצלחתי לשחזר אותו גם ללקוחות טובים.
יש הבדל בין תוספת של 0.7 ל0.6. ועוד לפני ירידות עוגן מק"מ.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!
כמובן להמתין עם הביצוע עד לעדכון העוגנים (11/02) ולפי הצפי המל"צ יתעדכן לכיוון 4.4%
[שים לב שתוקף הריביות ישאר]
בהצלחה
אם אני חותם עכשיו ואני לוקח את הכסף בהמשך אז העוגנים נשמרים העוגנים של עכשיו

• הוסף לסימניות
אם אני חותם עכשיו ואני לוקח את הכסף בהמשך אז העוגנים נשמרים העוגנים של עכשיו
כי בדרך כלל לאישור עקרוני יש תוקף של 24 יום, אז אי אפשר להמתין עד מתי שרוצים כי הבנק יעלה את העוגנים, כל עוד שרק יש אישור עקרוני

• הוסף לסימניות
כי בדרך כלל לאישור עקרוני יש תוקף של 24 יום, אז אי אפשר להמתין עד מתי שרוצים כי הבנק יעלה את העוגנים, כל עוד שרק יש אישור עקרוני
תתחיל תהליך ותוך כדי תוכל לבקש לשנות מסלול וכד' ואז להאריך את התוקף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....