שליחת/קבלת פקסים דרך המחשב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרפר;600262:
שירות onemail של בזק מאפשר קבלת הפקס לתיבת המייל וגם שליחה בעזרת ממשק פשוט ונוח (כמו לקבל ולשלוח מייל). המחיר הוא 8.36 ש"ח לחודש.
הכוונה ל'פקס תו מייל'?
ואפשר גם לשלוח דרך זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;600225:
בשביל כמה שקלים שעולה המודם פקס, אפשר לקבל פקסים למחשב, ואפשר לשלוח פקסים בלי הגבלה, באופן מיידי.

ואפשר לקבל את השיחה מזוהה, שזה שוה המון.
וכמובן - איש הישר בעיניו יעשה...

קחו בחשבון, שכרטיס מודם פקס פנימי לא עובד בוינדוס 7. רק מודם פקס חיצוני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;601255:
קחו בחשבון, שכרטיס מודם פקס פנימי לא עובד בוינדוס 7. רק מודם פקס חיצוני.

בכרטיס חיצוני צריך לשים לב לדגם, ישנם דגמים שלא עובדים על חלונות 7

• הוסף לסימניות
צודקת. הזמנתי עכשיו אחד שהיה כתוב עליו ספציפית, שהוא תואם וינדוז 7 64 ביט.

• הוסף לסימניות
בטוח שתהני ממנו.

תחברי אותו לשקע הטלפוןף תורידי את תוכנת השיחה מזוהה, ואת תראי כמה שזה שוה. אצלינו בעסק יש לי ביקורת לפי זה מי מתקשר הרבה, מי מעט, באיזה שעות יש הכי הרבה טלפונים ועוד ועוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;601272:
בטוח שתהני ממנו.

תחברי אותו לשקע הטלפוןף תורידי את תוכנת השיחה מזוהה, ואת תראי כמה שזה שוה. אצלינו בעסק יש לי ביקורת לפי זה מי מתקשר הרבה, מי מעט, באיזה שעות יש הכי הרבה טלפונים ועוד ועוד.

איזה תוכנה מדובר?
יש לינק אליה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;600094:
אבל לפעמים זה גם חוסך בבלגן של דפים וגם אם צריכים לשלוח דרך המחשב לא צריך להדפיס את המסמך ואז לשלוח אני בכל אופן מאד נהנה מזה שיש לי מודם לשליחת וקבלת פקסים דרך המחשב חוץ מזה המדפסת שלי זה גם פקס ואם יש לי מסמך מודפס אז אני שולח אותו דרך זה.
לא הבנתי, מתי צריך להדפיס ומתי לא? מדובר בשאלה האם לשלוח דרך מודם או אתר, האם יש חילוק בצורת השליחה כפי שהבנתי?

חוץ מזה הבנתי שיש אתר גם לקבל פקסים, מה האתר? ואם יש מודם לא צריכים פקס תו מייל?
תודה לעוזרים.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, מתי צריך להדפיס ומתי לא? מדובר בשאלה האם לשלוח דרך מודם או אתר, האם יש חילוק בצורת השליחה כפי שהבנתי?

חוץ מזה הבנתי שיש אתר גם לקבל פקסים, מה האתר? ואם יש מודם לא צריכים פקס תו מייל?
תודה לעוזרים.

אתר של פקסים: ניתן לשמור קובץ של וורד או כל מסמך אחר, להכנס לאתר (לדוגמא FREEFAX) ולהעלות את הקבוץ לשם, להקליד שם את מספר הפקס והוא שולח אותו.
פקס ידני: צריך להדפיס את הפקס ולהניח אותו על מקומו המיועד לו במכשיר הפקס, להקליד את המספר, ולשלוח.
תוכנת פקס: מדפיסים כל מסמך בכל תוכנה שרוצים, בוחרים שם מדפסת: FAX, ואז המחשב שואל אותך מה מספר הפקס אליו ברצונך לשלוח. כותבים את מספר הפקס והוא נשלח.

פקס תו מייל: מקבל את הפקסים ישירות למייל שלך, פקס במחשב - מקבל את הפקסים למחשב שלך, אבל בשעת קבלת הפקס הוא תופס לך את קו הטלפון, וגם לא עובד תא קולי - כי הפקס עונה, ואם מגדירים אותו שהפקס לא יענה אוטומטית, אז אי אפשר לקבל פקסים כשלא נמצאים ליד המחשב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה