- הוסף לסימניות
הכוונה ל'פקס תו מייל'?נכתב ע"י פרפר;600262:שירות onemail של בזק מאפשר קבלת הפקס לתיבת המייל וגם שליחה בעזרת ממשק פשוט ונוח (כמו לקבל ולשלוח מייל). המחיר הוא 8.36 ש"ח לחודש.
ואפשר גם לשלוח דרך זה?
הכוונה ל'פקס תו מייל'?נכתב ע"י פרפר;600262:שירות onemail של בזק מאפשר קבלת הפקס לתיבת המייל וגם שליחה בעזרת ממשק פשוט ונוח (כמו לקבל ולשלוח מייל). המחיר הוא 8.36 ש"ח לחודש.
נכתב ע"י מיכל123;600225:בשביל כמה שקלים שעולה המודם פקס, אפשר לקבל פקסים למחשב, ואפשר לשלוח פקסים בלי הגבלה, באופן מיידי.
ואפשר לקבל את השיחה מזוהה, שזה שוה המון.
וכמובן - איש הישר בעיניו יעשה...
נכתב ע"י גינגית;601255:קחו בחשבון, שכרטיס מודם פקס פנימי לא עובד בוינדוס 7. רק מודם פקס חיצוני.
נכתב ע"י מיכל123;601272:בטוח שתהני ממנו.
תחברי אותו לשקע הטלפוןף תורידי את תוכנת השיחה מזוהה, ואת תראי כמה שזה שוה. אצלינו בעסק יש לי ביקורת לפי זה מי מתקשר הרבה, מי מעט, באיזה שעות יש הכי הרבה טלפונים ועוד ועוד.
לא הבנתי, מתי צריך להדפיס ומתי לא? מדובר בשאלה האם לשלוח דרך מודם או אתר, האם יש חילוק בצורת השליחה כפי שהבנתי?נכתב ע"י WEN;600094:אבל לפעמים זה גם חוסך בבלגן של דפים וגם אם צריכים לשלוח דרך המחשב לא צריך להדפיס את המסמך ואז לשלוח אני בכל אופן מאד נהנה מזה שיש לי מודם לשליחת וקבלת פקסים דרך המחשב חוץ מזה המדפסת שלי זה גם פקס ואם יש לי מסמך מודפס אז אני שולח אותו דרך זה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים