כפוף לכללים
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
כאן אפשר להסיר / להוסיף אשכול למעקבזה בהגדרות אצלך נראלי
את יכולה לבטל את זה שלא יהיה לך מעקב על אשכולות שהגבת בהם
כאן אפשר להסיר / להוסיף אשכול למעקבזה בהגדרות אצלך נראלי
את יכולה לבטל את זה שלא יהיה לך מעקב על אשכולות שהגבת בהם
לא טוב בכלל.ביום יום אני משתמשת בקיצורים.. ולא בשם המלא הארוך.)
למשל?יש פה שמות הזויים
אני מדברת על הגדרות במשתמש:כאן אפשר להסיר / להוסיף אשכול למעקב
צפה בקובץ המצורף 2095454
למשל?
קיים ובועט, קצת ישן אבל מוכר מאודאירית עידית
רינת וענת
יפה - יפית
בדיחה (טובה/טובי - יש)חמדה - טובה
בנות צלפחדחגלה תרצה,
מחלה
לא הבנתי מה יש ברחל שאין בלאה, מה יש בחנה שאין בפנינה?בלת"ק חלקי
רק רציתי להעיר שצריך גם לחשוב על הבנות.
אם קוראים לילדה יחידה פנינה זה בסדר אבל אם לאחותה התאומה קוראים חנה אז זה יוצר הרגשה פחות נעימה כי היא חנה ואני "רק" פנינה
ואולי גם ברחל ולאה עלולות להרגיש כך לא יודע
וכדומה
לא הבנתי מה יש ברחל שאין בלאה, מה יש בחנה שאין בפנינה?
שמות האמהות ומוכרות וכמה שהם שמות ישנים עדיין קיימים.
הרהרתי אולי התכוונת לזה אבל.. הלכת רחוק מדי נראה לי.בתנ"ך חנה ורחל הן הנשים המרכזיות של יעקב ואלקנה ופנינה ולאה הן פחות, ואולי זה עלול להפריע קצת לבנות שיהיו עם השם שלהן, שלאחות שלהן נתנו שם יותר "טוב" משלהן
עד שאני אמצא משהו שגם אני וגם בעלי מתחבריםעד מתי אפשר להציע שמות?![]()
אירית ועידית היה פעם ישראלי מודרני בתקופת אנו באנו/עליה לארץ ומגורים בקיבוץרוויטל ושאנטל, לצרפתים
צירה ומירה, יותר אשכנזי פולני
אירית עידית, משהו ישראלי מודרני
אלישבע בת שבע,משהו תנכ"י
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים